TCLYleinen

Edullinen TCL 20 R 5G julkaistiin Euroopassa – varusteltu Dimensity 700 -järjestelmäpiirillä sekä 90 hertsin näytöllä

TCL on julkaissut valituilla Euroopan markkinoilla uuden TCL 20 R 5G -älypuhelimen, joka edustaa yhtiön edullisien 5G-puhelimien kategoriaa. TCL 20 -tuoteperhe on jo entuudestaan varsin laaja, joten TCL 20 R 5G laajentaa sitä vielä entuudestaan.

Puhelimeen on saatu 6,52 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. TCL kertoo näytössä olevan lisäksi 180 hertsin kosketusherkkyys sekä 500 nitin kirkkaus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 64 gigatavua. TLC 20 R 5G tukee lisäksi muistikorttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 10 watin latauksella USB-C-liittimen kautta. TCL on varustellut puhelimen myös sormenjälkilukijalla, joka löytyy takaosasta.

TCL on luvannut uutuuspuhelimelle kolme vuotta tietoturvapäivityksiä vuosineljänneksittäin julkaistuna. Lisäksi tarjolle tulee yksi suurempi Android-versiopäivitys, eli Android 12. TCL 20 R 5G on varusteltuna oletusarvoisesti Android 11 -käyttöjärjestelmällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin on julkaistu valituilla Euroopan markkinoilla ja hintaa sillä on 179 euroa. Myynti alkaa lokakuussa ja tarjolla on sininen ja harmaa väriversio.

Lähde: Androidplanet.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL