SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsungin seuraava hittipuhelin – Galaxy A55 5G saamassa merkittävän uudistuksen

Samsung Galaxy A55 5G

Samsung valmistautuu uusien Galaxy A -sarjan puhelimien julkaisuun, sillä pian luvassa on Galaxy A15 4G/5G, Galaxy A25 5G sekä Galaxy A35 5G -puhelimet. Lisäksi luvassa on uusi Galaxy A55 5G -puhelin, jonka mallinnuskuvat ovat nyt vuorostaan vuodettu.

Kuvien perusteella Samsung tulee tekemään Galaxy A55 5G -puhelimen rakenteeseen yhden merkittävän muutoksen. Puhelimen kehys näyttää olevan valmistetun metallista, sillä kuvissa on esillä antennijuovat. Aikaisemmin esimerkiksi Galaxy A54 5G tarjosi muovirungon sekä lasipinnat. Uutuusversiossa haetaan hieman enemmän premium-tuntumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A55 5G

Muotoiluun on tulossa myös muita pieniä uudistuksia. Kehys on nyt tasainen kauttaaltaan, mutta painikkeiden kohdalla on pieni kohouma. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sijaitseva oikeassa reunassa ja vasemman reunan Samsung on jättänyt tyhjäksi. Yläreunassa on mikrofoni sekä SIM-korttiluukku, ja alareunassa on kaiutin, mikrofoni sekä USB-C-liitin.

Galaxy A55 5G -puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset. Näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on esillä kolme kameraa, joiden kaverina on LED-salamavalo. Takaosaa koristaa myös Samsungin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A55 5G

Tiedot povaavat puhelimeen 6,5 tuuman kokoista näyttöpaneelia, jossa on mahdollisesti Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Paksuutta on 8,2 millimetriä, mutta oikeastaan muita tietoja ei ole vielä tarjolla.

Aikaisempien huhujen mukaan Samsung tulisi käyttämään puhelimessa Exynos 1480 -järjestelmäpiiriä, 50 megapikselin pääkameraa sekä 25 watin tehoista pikalatausta. Odotettavasti lisätietoja saadaan lähempänä julkaisua, joka on todennäköisesti ensi keväänä.

Samsung Galaxy A55 5G

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Saisivat siirtyä käyttämään 45 watin latausta ja toivottavasti akun kapasiteettia on kasvatettu A54 5000 mAh.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung