ElisaYleinen

Elisa julkisti uuden ”aina nopeimman” 5G-liittymän – rajoittamaton nopeus 60 euron kuukausihinnalla

Elisan uusi 5G-liittymä lupaa rajoittamattoman nopeuden.

Elisa on julkistanut uuden 5G-liittymän, jonka luvataan olevan yhtiön ”aina nopein liittymä”, sillä siitä on poistettu monet aikaisempien 5G-liittymien rajoitukset. Kyseessä on myös toistaiseksi kallein kuluttajille tarjolla oleva 5G-liittymä.

Uusi Elisa 5G Premium -liittymäkokonaisuus pitää operaattorin mukaan sisällään rajoittamattoman nopeuden. Aikaisemmin Elisa on myynyt 300, 500 ja 1000 Mbit/s -5G-liittymiä, mutta uusimman liittymävaihtoehdon pitäisi ylittää tämä. Elisan verkoissa tällä hetkellä maksiminopeus on 1,2 Gbit/s, johon liittymällä pitäisi parhaimmassa tilanteessa päästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkoissa nopeuden vaihteluväli on Elisan mukaan 10-1200 Mbit/s, jonka lisäksi liittymä toimii 4G-verkoissa vaihteluvälillä 5-600 Mbit/s sekä 3G-verkoissa vaihteluvälillä 0,4-35 Mbit/s. Elisa 5G Premium -liittymän kerrotaan tarjoavan rajattoman netin myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Muissa EU- ja ETA-maissa tarjolla nettiä 100 Gt/kk ilman lisämaksua.

Uutuusliittymän kerrotaan pitävän sisällään myös rajoittamattomat normaalihintaiset puhelut sekä viestit kotimaan numeroihin sekä EU- ja ETA-maissa matkustaessa EU- ja ETA-maiden numeroihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa 5G Premium -liittymä maksaa kuukaudessa 60 euroa, joka tekee siitä Elisan kalleimman kuluttajille tarjottavan liittymän. Aikaisemmin 1000 Mbit/s -nopeuteen yltävä liittymä on ollut kallein 49,99 euron kuukausihinnalla. Elisa tarjoaa edelleen myös 300 Mbit/s -liittymää 31,99 euron kuukausihinnalla sekä 600 Mbit/s -liittymää 36,99 euron kuukausihinnalla.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Jos et jaa puhelimen nettiä muille laitteille jotka tarvii nopeeta nettiä, kaikki 5G liittymät on turhia. Mikään puhelimessa oleva sovellus ei tuu käyttämää 10 M nopeempaa kaistaa.

    Älkää maksako turhasta liikoja, kilpailuttakaa liittymä. Itsellä tällä hetkellä 6,99€/kk 20m koska kilpailutin.

    1. Tidal ja Apple music losslessinä tarvitsee vähintään 20Mbps netin. Pian myös Spotify Hifi.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa