OnePlusYleinen

Tässä on OnePlus Nord 3: Vuotokuvat paljastavat muotoilun – tuttu laite ilahduttavalla muutoksella

OnePlus Nord 3

OnePlus on nähtävästi pian julkaisemassa uuden sukupolven Nord-kärkimallin, joka kantaa tietojen mukaan nimeä OnePlus Nord 3. Kyseessä on seuraaja suosituille Nord 2- ja Nord 2T -puhelimille, ja tällä kertaa on lupa odottaa merkittäviä päivityksiä tekniikassa ja muotoilussa. Nyt uutuuspuhelimesta on vuotanut tarkat tuotekuvat.

Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä OnePlus Nord 3 -puhelimen tarkat tuotekuvat, jotka paljastavat muotoilun olevan identtinen Kiinassa esitellyn OnePlus Ace 2V -älypuhelimen kanssa. Puhelimen kerrotaan tulevan tarjolle Euroopassa, vaikka Oppo on yhdessä OnePlussan kanssa hankaluuksissa Nokian kanssa käytävän oikeustaistelun takia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilussa on paljon samaa aikaisemmin julkaistun Nord CE 3 Lite 5G -puhelimen kanssa. Takaosassa on kaksi pyöreää kameraympyrää, joista ylemmässä on yksi kamera ja alemmassa on kaksi kameraa. Lisäksi kameroiden rinnalla on kaksi suurta LED-salamavaloa. Takaosassa on esillä myös OnePlussan logo.

Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jossa näyttää olevan kapeat kehykset. Näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä keskitetysti. Kuvat vahvistavat OnePlus Nord 3:n oikeassa reunassa olevan virtapainike ja OnePlus on säästänyt myös tutun Alert Slider -kytkimen. Vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimen yläreunassa on mikrofoni ja infrapunalähetin, kun alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin, mikrofoni sekä SIM-korttiluukku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa OnePlus Nord 3 on esillä mustana sekä vihreänä värinä. Toistaiseksi tarkkaa hintaa ei vuoto paljasta.

Teknisesti Nord 3:n odotetaan olevan pitkälti identtinen Ace 2V -puhelimen kanssa. Näyttö olisi kooltaan 6,74 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla 2772 x 1240 pikselin tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Suorituskyky on MediaTekin kehittämän Dimensity 9000 -järjestelmäpiirin varassa, joka tarjoaa 5G-yhteydet ja huipputason suorituskyvyn. Akku pitäisi olla 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja lataus tapahtuu 80 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti RAM-muistia olisi jopa 16 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua. Suurin muutos nähdään kameroissa. Tietojen mukaan OnePlus vaihtaa Kiinan markkinoilla nähdyn 64 megapikselin pääkameran laadukkaampaan 50 megapikselin optisesti vakautettuun kameraan. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

OnePlus ei ole vielä itse vahvistanut OnePlus Nord 3 -puhelimen tarkkaa julkaisupäivää. Odotettavasti puhelin nähdään kesän aikana.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus