ElisaYleinen

Elisa toi itsenäistä 5G-verkon viipalointia hyödyntävän ruuhkattoman kodin nettiyhteyden myyntiin

Elisan logo

Elisa toi viime viikolla Suomessa saataville niin sanotun 5G+ -verkon, joka toimii standalone-tekniikan pohjalla. Elisa on nyt tuonut ensimmäisenä Suomessa myyntiin itsenäistä 5G-verkon viipalointia hyödyntävän 5G Omakaista kodin yhteyden.

Uusi liittymä kantaa nimeä Elisa Netti Kotiin XXL Omakaista, ja hintaa sillä on 59,99 euroa kuukaudessa. Elisa lupaa netin tarjoavan kiinteän yhteyden kaltaisen kokemuksen sekä laadukkaan yhteyden ruuhkaisinakin aikoina. Liittymä toimii jopa 1000 Mbit/s nopeudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Liittymät, jotka sisältävät 5G Omakaistan, käyttävät omaa viipaletta 5G-verkosta. Viipalointi varmistaa, että nettiyhteyden nopeus pysyy muiden alueella olevien käyttäjien määrästä riippumatta vakaampana ja viive voi jopa puolittua.

Verkon viipalointi on mahdollista itsenäisen 5G-verkon avulla. Itsenäinen 5G-verkko toimii nimensä mukaisesti itsenäisesti, eikä tarvitse toimiakseen vanhempia teknologioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi teknologia mahdollistaa myös verkon viipaloinnin, jonka ansiosta 5G Omakaista käyttää omaa viipaletta 5G-verkosta. Verkon viipalointi on ominaisuus, joka mahdollistaa tiettyjen yhteyksien priorisoinnin ruuhkaisemmilla hetkillä.

Elisan uuden Omakaistan saatavuudesta on lisää tietoja Elisan sivuilla. Omakaista on saatavilla koko Suomessa Elisan 5G-verkon alueella omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin. Elisan mukaan liittymiä on kuitenkin saatavilla rajattu määrä aluetta kohden.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa