ElisaYleinen

Elisa tuo 5G-nopeudet tarjolle myös prepaid-liittymiin syyskuun alusta lähtien

Verkko-operaattori Elisa on ilmoittanut tuovansa 5G-nopeudet nyt myös prepaid- ja latausliittymiin. Aikaisemmin kesällä myös verkko-operaattori Telia ilmoitti aloittaneensa 5G-yhteyksien tuomisen prepaid-liittymiin.

Syyskuun alusta lähtien Elisa tuo markkinoille 5G-nettipaketit prepaid- ja latausliittymäasiakkaille. Turbo 5G -paketilla asiakas saa käyttöönsä rajattoman ja nopean 600 Mbit/s netin 48 tunniksi edullisella 2,90 euron hinnalla. Samalla Elisa on lanseerannut myös kuukausihintaisia 5G-nettipaketteja, mutta niiden tietoja tai hintoja ei vielä ole kerrottu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Koska 5G-puhelimia hankitaan nyt eri hintapisteistä eri käyttötarpeisiin, on luontevaa laajentaa myös 5G-liittymävalikoimaa kattamaan kaikki käyttötilanteet. Nyt 5G on arkipäivää myös prepaid-asiakkaillemme”, kertoo Elisan kuluttaja-asiakkaiden liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

5G-yhteyksillä varusteltujen prepaid-pakettien hinnat tulevat olemaan pian esillä osoitteessa lataa.elisa.fi, jonka kautta ne voi myös ladata omalle liittymälle.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa