TeliaYleinen

Telia tuo ensimmäisenä operaattorina Suomessa saataville 5G-yhteyden Prepaid-liittymiin

Telia tuo ensimmäisenä operaattorina Suomessa 5G-yhteyden Prepaid-liittymiin. Telian 5G-verkon piirissä on 2,4 miljoonaa suomalaista ja verkon rakentaminen etenee yhtiön mukaan kovaa vauhtia. Tästä päivästä alkaen myös Prepaid-liittymäasiakkaat pääsevät nauttimaan viidennen sukupolven mobiiliverkon nopeista yhteyksistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”5G kiinnostaa nyt kovasti sekä laitteissa että liittymissä, ja asiakkaamme ovat toivoneet 5G-nopeuksia myös Prepaid-liittymiin. Toki haluamme tuoda nopeimmat yhteydet kaikkien saataville, sillä 5G-päätelaitteen ja -liittymän avulla asiakas saa verkosta aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti”, kertoo Telia Finlandin mobiili- ja laajakaistaliiketoiminnasta vastaava Mika Husso.

Uudet Prepaid-latauspaketit ovat saatavilla tänään tiistaina 15.kesäkuuta. Valikoimassa on nettikäyttöön tarkoitettu Rajaton Netti 5G (29,90€) ja puhelimeen Rajaton 5G XL (34,90€). Telian kuukausimaksullisista liittymistä tuttu liittymien ja sisältöjen yhdistelmä toteutuu nyt myös Prepaid-liittymissä. Uusien 5G-pakettien lisäksi myös 4G-paketit säilyvät Telian Prepaid-valikoimassa.

”Prepaid ja 5G-nopeus ovat varsinkin näin kesäaikaan kiinnostava yhdistelmä. Voin vinkata, että Prepaid-netti on esimerkiksi erinomainen vaihtoehto mökille, koska sen voi tilata joustavasti vain niille kuukausille, kun mökillä vietetään aikaa”, Husso jatkaa.

Lähde: Telian tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Telia