JabraYleinen

Jabra julkaisi täyslangattomat Elite 7 Pro-, Elite 7 Active- ja Elite 3 -nappikuulokkeet – hinnat alkavat 79,99 eurosta

Jabra Elite 7 Pro

Jabra on julkaissut kolme uutta tuotetta, jotka ovat Elite 7 Pro, Elite 7 Active sekä Elite 3. Kyseessä ovat tanskalaisyrityksen seitsemännen sukupolven mallisto täysin langattomista nappikuulokkeista. Kuulokkeiden hinnat asettuvat 80-200 euroon.

“Uudet täysin langattomat Elite-mallimme edustavat kehityksen kärkeä ja vastaavat tämän päivän tarpeisiin: ihmiset puhuvat puheluita liikkeellä ollessaankin sekä hälyisissä ympäristöissä tai ulkona. Me Jabralla olemme jo vuosien ajan ratkoneet äänenlaatuun ja puheluiden laatuun liittyviä ongelmia ja onnistuneet jälleen kehittämään innovatiivista teknologiaa näiden seikkojen parantamiseen”, kertoo Jabran tuotekehityksestä vastaava johtaja, Tero Tolonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jabra Elite 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro on varustettu Jabra MultiSensor Voice -teknologialla, joka tarjoaa huippuluokan laadun puheluiden puhumiseen sekä kuunteluun, myös niissä kaikista meluisimmissa ympäristöissä. Jabra MultiSensor Voice yhdistää luujohdinsensorin, neljä mikrofonia sekä algoritmit, jotka yhdessä mahdollistavat kristallinkirkkaiden puheluiden puhumisen sekä kuuntelun.

Elite 7 Pro -kuulokkeissa on portaittain säädettävä aktiivinen vastamelutoiminto, mikä mahdollistaa juuri sen vastamelun tason, jonka käyttäjä milloinkin haluaa. Ääntä voi kustomoida luomalla henkilökohtaisen audioprofiilin Jabran Sound+-sovelluksessa. Elite 7 Pro -langattomat nappikuulokkeet ovat 16 % pienemmät kuin Elite 75t -mallit. Uutuuskuulokkeiden muotoilussa on hyödynnetty Jabran 62 000 korvaskannausta käsittävää tietokantaa, jonka avulla Jabra on onnistunut määrittelemään ”kartan” keskiarvoisesta korvatyypistä.

Elite 7 Pron akunkesto on 9 tuntia vastamelun ollessa päällä ja yhteensä 35 tuntia kotelon kanssa. Viiden minuutin pikalatauksella saa 1,2 tuntia lisää akkua. Kuulokkeet saa tottelemaan puheohjausta niin Alexan, Sirin kuin Googlen Assistantinkin avulla. Lisäksi kuulokkeista löytyvät IP57-luokitus hikeä, vettä ja pölyä vastaan, Bluetooth 5.2, vain toisen kuulokenapin käyttö yksinään ja mahdollisuus yhdistää useampaan laitteeseen kerrallaan.

Jabra Elite 7 Active

Jabra Elite 7 Active on kuulokevalinta heille, jotka etsivät parhainta istuvuutta ja pysyvyyttä osana aktiivista elämäntyyliä. Elite 7 Activen aktiivikäyttöön luodut ominaisuudet sekä Jabran ihmiskorvan ymmärrys mahdollistavat kuulokkeen pysyvyyden oli liike tyyliltään tai intensiivisyydeltään minkälaista tahansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on kerrottu olevan ShakeGrip-päällystemateriaali, joka takaa hyvän istuvuuden ja pysyvyyden, ilman ylimääräisiä kuulokesiivekkeitä. Uudistetun Elite-malliston Active-kuulokeversio sisältää samaa huippuluokan Multisensor Voice -teknologiaa kuin Elite 7 Pro. Käytössä on edelleen neljä sisäänrakennettua mikrofonia puheluihin, kaksi kustomoitavaa lisämikrofonia sekä säädettävä aktiivinen vastamelutoiminto (ANC).

Jabra Elite 3

Jabra Elite 3 on suunniteltu valmistajan mukaan niille, jotka haluavat täyteläisen äänen, voimakkaan basson sekä selkeät puhelut edulliseen hintaan. Kyseessä ovat Jabran kaikkien aikojen edullisimmat täyslangattomat nappikuulokkeet.

Äänenlaadusta huolehtivat 6 millimetrin kaiutinelementit, 4 mikrofonia, taajuuskorjain sekä Qualcommin aptX-koodekki HD-laatuisen äänen välittämiseen. Akku kestää 7 tuntia ja kotelon kanssa yhteensä 28 tuntia. Elite 3 vaimentaa tehokkaasti ulkopuolisia ääniä passiivisesti taitavan muotoilunsa sekä tiiviin istuvuutensa ansiosta. Lisäksi kuulokkeista löytyy Jabran tuttu HearThrough-toiminto, mikä mahdollistaa ympäristön äänten läpipääsyn yhdellä painalluksella. Näin käyttäjä kuulee halutessaan, mitä ympärillä tapahtuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jabra on kertonut, että Elite 3 -kuulokkeet ovat saatavilla 1. syyskuuta alkaen 79,99 euron suositushintaan. Kalliimmat Elite 7 Pro sekä Elite 7 Active ovat saatavilla 1. lokakuuta alkaen ja hintaa niillä on 199,99 euroa ja 179,99 euroa.

Lähde: Jabran tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jabra