SamsungYleinen

Samsungin kerrotaan harkitsevan edullisempaa taittuvanäyttöisten puhelimien mallistoa

Samsung Galaxy Z Flip 5

Taittuvanäyttöisten puhelimien markkina on jatkuvasti kasvamassa, mikä on luonnollista valikoiman laajentuessa. Taittuvat puhelimet ovat edelleen erittäin kalliita laitteita, mutta monet valmistajat etsivät keinoja hintojen laskemiseksi. Esimerkiksi Motorola asetti aikaisemmin tänä vuonna uuden edullisimman hintapisteen tuomalla myyntiin 899 euron hintaisen Razr 40 -puhelimen.

Motorolan jalanjäljissä myös Samsungin kerrotaan harkitsevan aikaisempaa edullisempaa taittuvanäyttöisten puhelimien mallistoa. Tänä vuonna nähtiin vain huipputason Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimet, mutta ensi vuodesta lähtien tähän saattaa tulla muutos.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan Samsung suunnittelee ensi vuonna tuttuun tyyliin Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimia, mutta korealaisjätti saattaa julkistaa puhelimista myös niin sanotut ”Fan Edition” -mallit. Toki vuotaja ei suoraan sano julkaisun tapahtuvan ensi vuonna, mutta edullisempia taittuvia puhelimia on selvästi suunnitteilla.

Samsungin kerrotaan myös vakiinnuttavan Fan Edition -malliston olemassaolon, ja pian tullaankin näkemään uusin Galaxy S23 FE -puhelin. Samsungin odotetaan jatkossa julkaisevan mallistoon puhelimia aikaisempaa tasaisemmin. Viimeksi nähtiin Galaxy S21 FE -puhelin, eikä Samsung koskaan julkistanut Galaxy S22 FE -mallia.

Tarkempia tietoja Samsungin suunnitelmista tullaan varmasti kuulemaan vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung