ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko avautui nyt Forssaan, Hausjärvelle ja Ikaalisiin

Elisa laajentaa 5G-verkon saatavuutta Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla, sillä 5G-verkko on nyt avattu Forssaan, Hausjärvelle sekä Ikaalisiin. Valtakunnallisesti Elisan 5G-verkkoa käytetään jo 123 paikkakunnalla Suomessa. Elisan mukaan yhtiön 5G-verkon alueella asuu jo yli 60 prosenttia suomalaisista.

Forssassa verkko on avattu Kuhalan, Paavolan, Talsoilan, Linikkalan sekä Haision ja Niemelän väliselle alueelle. Myöhemmin syksyllä 5G-verkko laajenee useilla alueilla, muun muassa Viksbergiin, Korkeavahaan ja Kalliomäkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hausjärvellä 5G-verkko on avattu Hikiän ja Ryttylän alueille. Ikaalisissa 5G-verkko toimii tällä hetkellä keskustan alueella.

”Nopea 5G-yhteys on ollut suosittu valinta kodin tietoliikenneyhteydeksi, sillä siitä riittää nopeutta koko perheen tarpeisiin. Kuluttajille 5G:n suurin hyöty onkin nimenomaan nopeus ja verkon ruuhkattomuus, kun samaan aikaan kotona saattaa pyöriä suoratoistopalvelut, videopalaverit ja raskaat videopelit”, Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen kertoo.

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Forssan, Hausjärven, Ikaalisen ja muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa