ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko avautui Parikkalaan

Elisan logo

Elisa on laajentanut 5G-verkkoaan Parikkalaan. Elisan mukaan uusi mobiiliverkko tuo kunnan asukkaille lisää verkonkäytön kapasiteettia sekä entistä nopeamman mobiiliyhteyden.

5G on Parikkalassa ensimmäisenä saatavilla muun muassa Kangaskylän alueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Jatkamme mobiiliverkon kehittämistä Itä-Suomessa, ja on upea juttu avata uuden sukupolven mobiiliverkko nyt myös Parikkalaan. Suomalaiset hoitavat entistä enemmän päivittäisiä asioita mobiiliverkossa, ja laadukkaiden yhteyksien tuominen kaikkialle Suomeen on meille tärkeä asia. Moni käyttää nykyään mobiiliverkkoa myös kodin nettiyhteytenä, ja tähän tarkoitukseen 5G sopii erinomaisen hyvin”, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Hanna Niiranen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, eli verkkoon mahtuu huomattavasti aiempaa enemmän käyttäjiä. Lisäksi 5G-verkko tuo käyttäjilleen entistä nopeammat mobiiliyhteydet ja on edeltäjiään 3G:tä ja 4G:tä energiatehokkaampi.

Elisan 5G-verkko kattaa 90 prosenttia suomalaisten asuinpaikoista 248 paikkakunnalla. Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Elisan tiedote 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa