ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko laajenee Pohjois- ja Etelä-Savossa – saatavilla nyt 230 paikkakunnalla

Elisan logo

Elisan 5G-verkko on avautunut Pohjois-Savossa Kaaville ja Vieremälle sekä Etelä-Savossa Sulkavalle. Elisan 5G-verkko on nyt saatavilla 230 paikkakunnalla Suomessa ja sen alueella asuu 85 prosenttia suomalaisista.

Kaavilla ja Vieremällä 5G-verkko on ensimmäisenä saatavilla kuntien keskustojen alueella. Sulkavalla puolestaan 5G-verkko on saatavilla jo laajalti keskustan, Rauhaniemen, Vekaran, Iisalon, Karhumäen ja Leikonrannan alueilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Suomalaiset hoitavat entistä enemmän päivittäisiä asioita mobiiliverkon kautta. Puhelimella katsotaan suoratoistona sarjoja, kuunnellaan musiikkia ja soitetaan videopuheluita yhtä paljon tai jopa enemmän, kuin kodin nettiyhteydellä. 5G-verkon avautuminen näkyy sujuvuutena päivittäisessä netinkäytössä, ja moni on löytänyt siitä toimivan vaihtoehdon myös kodin yhteydeksi”, kertoo Hanna Niiranen, Elisan Itä-Suomen aluejohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

LähdeElisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa