CATYleinen

Tässä on satelliittiyhteyksillä varusteltu CAT S75 -älypuhelin – satelliittiyhteydet eivät rajoitu vain hätätilanteisiin

CAT S75

Bullitt Group kertoi jo viime vuonna valmistelevansa MediaTekin kanssa ensimmäistä älypuhelinta, joka tulee tarjoamaan satelliittiyhteydet. Nyt puhelin on vihdoin tulossa CAT-brändin alaisuudessa. Bullitt Group vastaa kestävärakenteisista CAT-puhelimista, mutta yhtiö tekee yhteistyötä myös Motorolan kanssa. Ensimmäisenä satelliittiyhteydet saa CAT S75 -puhelin.

Uutuuspuhelin on erikoisesti listattu jo CAT:n omilla sivuilla kuvan kera. Virallisesti puhelinta ei ole esitelty, mutta kuvan lisäksi sivuilla vahvistetaan kyseessä olevan CAT S75 ja kyseessä olevan satelliittiyhteydet tarjoava puhelin. Hinnaksi on myös mainittu 549 puntaa, joka vastaisi 618 euroa. Mitään muuta ei sivustolle ole vielä listattu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan CAT S75 olisi ensimmäinen suoraan kuluttajille suunnattu satelliittiviestittelyn tarjoava puhelin, jonka toiminnot eivät rajoitu vain hätätilanteisiin. Puhelimessa pitäisi olla kestävä rakenne, 5G-yhteydet, MediaTekin järjestelmäpiiri sekä 6 + 128 gigatavua tallennustilaa.

Julkaistu kuva kertoo CAT S75 -puhelimen saavan kolmoiskameran, jonka rinnalla on myös salamavalo. Takaosassa on myös sormenjälkilukija sekä CAT-logo. Puhelimen oikeassa reunassa nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet sekä yksi muu painike. Lisäksi vasemmassa reunassa on todennäköisesti virtapainike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

CAT S75 ei tule olemaan ainoa Bullitt Groupin puhelin, jossa on satelliittiyhteydet. Motorola ja Bullitt Group kertoivat hiljattain tuovan markkinoille alkuvuoden aikana uuden Motorola Defy -puhelimen, jossa on satelliittiyhteydet. Todennäköisesti myös Motorola-brändiä kantava puhelin tulee saamaan MediaTekin järjestelmäpiirin.

Bullitt Groupin satelliittiviestintäpalvelu tulee tietojen mukaan maksamaan ja siitä on tarjolla useita tilausvaihtoehtoja. SOS-palvelun on luvattu olevan maksuton 12 kuukauden ajan kokeiluversiona, mutta myöhemmin siitä joutuu maksamaan. Jos haluaa viestitellä palvelun kautta, niin hinnat alkavat 4,99 dollarista. Palvelun lanseerauksen on luvattu tapahtuvan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lähde: CAT

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:CAT