HonorYleinen

Honorilta tulossa salaperäinen uutuuspuhelin – varusteltu Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirillä

Honor X9a 5G on yksi uusimmista keskihintaluokan puhelimista.

Kiinasta kantautuvien huhujen mukaan Honor olisi valmistelemassa salaperäistä uutta alemman keskihintaluokan älypuhelinta. Ensimmäiset tiedot puhelimesta on paljastettu Weibo-palvelussa, mutta toistaiseksi kovinkaan paljoa laitteesta ei ole tiedossa.

Tietojen mukaan kyseessä olisi Honorin ensimmäinen älypuhelin, jossa olisi Qualcommin uusi Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Kyseessä voisi olla yksi ensimmäisistä puhelimista uuden sukupolven järjestelmäpiirillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistu kuva kertoo puhelimen saavan kaartuvan OLED-näyttöpaneelin, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Lisäksi tiedot kertovat salaperäisen puhelimen tarjoavan 12 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä massiivisen 6000 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedot tulevat varmasti vielä tarkentumaan ennen julkaisua. Puhelimen julkaisua odotetaan pian, mutta tarkkaa aikataulua ei ole vielä tiedossa. Todennäköisesti uutuuspuhelin esitellään aluksi Kiinan markkinoille ja mahdollisesti myöhemmin myös globaalisti.

Honor on järjestämässä MWC-messuilla helmikuun lopulla oman globaalin lanseerauksensa, jossa on kerrottu julkaistavan Magic5-sarjan lippulaivapuhelimet sekä taittuvanäyttöinen Magic Vs -puhelin. Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös muita uutuuksia, mutta toistaiseksi niitä ei ole vahvistettu.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor