ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko laajenee Pohjois-Pohjanmaalla – uusina paikkakuntina Sievi, Siikajoki ja Siikalatva

Elisa on ilmoittanut laajentavansa 5G-verkkoansa entisestään Pohjois-Pohjanmaalla, sillä 5G-verkko on avautunut Sievissä, Siikalatvassa ja Siikajoella. Valtakunnallisesti Elisan 5G-verkkoa käytetään jo 129 paikkakunnalla Suomessa. Elisan mukaan yhtiön 5G-verkon alueella asuu jo yli 60 prosenttia suomalaisista.

Sievissä, Siikalatvassa ja Siikajoella verkko on avautunut ensimmäisessä vaiheessa kuntien keskustojen alueille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”5G:n yleistymistä on ajanut verkon nopea laajentuminen, mutta myös asiakkaidemme hyvät kokemukset. Asiakastyytyväisyystutkimuksemme osoittavat, että mitä nopeampi yhteys henkilöllä on käytössään, sitä tyytyväisempi hän on. 5G-asiakkaamme ovatkin kaikista tyytyväisimpiä palvelunsa laatuun”, Elisan Pohjois-Suomen aluejohtaja Jarmo Mikkola kertoo.’

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Sievin, Siikajoen, Siikalatvan ja muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa