MeizuSonyYleinen

Sony ja Meizu aloittavat strategisen yhteistyön tuodakseen Flyme-kokemuksen Xperia-puhelimiin

Japanilainen Sony ja kiinalainen Meizu ovat ilmoittaneet tänään yllätysuutisesta, sillä yhtiöt ovat aloittaneet mielenkiintoisen strategisen yhteistyön. Sony pyrkii lokalisoimaan Xperia-puhelimiaan paremmin Kiinan markkinoille Meizun laajan ohjelmistokokemuksen avulla.

Yhteistyön tavoitteena kerrotaan olevan tarjota kiinalaisille käyttäjille Meizun Flyme-kokemus Xperia-puhelimissa. Kyseessä ei ole FlymeOS-käyttöliittymän tuominen Xperia-puhelimiin, vaan Sonyn tavoitteena on mukauttaa Flyme-sovellukset laitteisiinsa parantaakseen käyttäjäkokemusta. Sonyn mukaan puhelimista tuttu alkuperäinen Android-käyttöjärjestelmä tulee säilymään puhelimissa edelleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Meizu ja Sony keskittyvät yhdessä Flyme-sovelluksien mukauttamiseen ja lokalisointiin parantaakseen kokemusta Sony Xperia 1 III ja sitä uudempien puhelimien kanssa. Käyttäjille annetaan mahdollisuus asentaa Xperia-puhelimiin Meizun sovelluksia järjestelmän mukauttamisen jälkeen. Sovelluksia ovat muun muassa Meizun puhelimista tutut sovelluskauppa, sähköposti, sää, uutiset sekä muut palvelut.

Yhteistyön aikana Meizu ja Sony tutkivat myös lisää Flymen toimintoja täydentääkseen Xperia-puhelimien ohjelmistokokemusta. Sovellukset saadaan toimimaan Kiinassa myydyissä puhelimissa lokakuun aikana julkaistavan päivityksen jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonyn ja Meizun yhteistyö ei vaikuta globaalisti myytäviin Xperia-puhelimiin, vaan kyseessä on yhteistyö Kiinan markkinoilla ainakin toistaiseksi. Sony on aikaisemmin tällä viikolla ilmoittanut järjestävänsä myöhemmin tässä kuussa Xperia-aiheisen julkaisutilaisuuden, jossa voidaan kuulla lisätietoja yhteistyöstä.

Lähde: Meizu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Meizu