SamsungYleinen

Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisua odotetaan nyt tammikuussa – ei nähdä ensi viikolla Galaxy Unpacked -tilaisuudessa

Vuotanut kuva Samsung Galaxy S21 FE -puhelimesta.

Samsung Galaxy S21 FE -puhelin on ollut yksi mielenkiintoisista puhelimista, joka on joutunut globaalin piiripulan uhriksi. Samsungin piti julkaista puhelin jo kesällä, mutta useiden viivästyksien jälkeen luvassa on jälleen lisää odottelua. Nyt useat tunnetut vuotajat ovat kertoneet Samsungin viivästyttävän julkaisua tammikuuhun asti.

Esimerkiksi Jon Prosser on kertonut Twitterissä Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen viivästyvän tammikuuhun asti ja uusi julkaisupäivä olisi 11. tammikuuta. Aikaisemmin Prosser oli vakuuttunut siitä, että Samsung tulee julkaisemaan puhelimen 20. lokakuuta ja toimituksien pitäisi käynnistyä 29. lokakuuta. Tammikuun julkaisua povaa myös luotettavista tiedoistaan tunnettu Max Weinbach.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Samsung kertoi aikaisemmin tällä viikolla järjestävänsä Galaxy Unpacked 2021 Part 2 -julkaisutilaisuuden 20. lokakuuta, joka olisi voinut hyvin olla tulevan Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisu. Myös näyttöanalyytikko Ross Young on kertonut Twitterissä, että Galaxy S21 FE -puhelimen valmistus ei ole alkamassa ennen joulukuuta. Ensi viikolla on siis turha odottaa Galaxy S21 FE -puhelinta, josta on huhuttu jo pitkin vuotta useaan kertaan.

Galaxy S21 FE:n valmistuksen kanssa on kerrottu olevan valtavia ongelmia piiripulan takia, sillä Samsung ei pysty valmistamaan laitetta. Yhtiö on päättänyt vastata Galaxy Z Flip 3 -puhelimen suureen kysyntään ja varannut komponentit kyseisen puhelimen valmistukseen. Jos Galaxy S21 FE tuotaisiin nyt markkinoille, niin Samsung ei pystyisi todennäköisesti myymään yhtä hyvin kalliimpaa Galaxy Z Flip 3 -puhelinta.

Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen on odotettu saavan 6,5 tuuman kokoisen Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä reikä 32 megapikselin etukameraa varten. Puhelimeen on odotettu myös 12 megapikselin kolmoiskameraa, Snapdragon 888- tai Exynos 2100 -järjestelmäpiiriä sekä 4500 milliampeeritunnin akkua. Galaxy S21 FE:n on tiedetty saavan myös IP68-luokituksen, stereokaiuttimet sekä 25 watin latauksen. Tarkemmin puhelinta koskeviin huhuihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung