ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko laajenee Varsinais-Suomessa – toimii nyt myös Loimaalla ja Laitilassa

Elisan 5G-verkko on avautunut Loimaalle ja Laitilaan. Valtakunnallisesti Elisan 5G-verkko on käytettävissä jo 110:llä paikkakunnalla. Elisan 5G-verkon alueella asuu jo yli puolet suomalaisista.

Elisa jatkaa 5G-verkkonsa nopeaa laajentamista ja nyt verkko avautui Loimaalle ja Laitilaan. Loimaalla verkko palvelee muun muassa keskustan, Saikun ja Vesikosken alueilla. Kesän aikana verkkoa laajennetaan vielä Hirvikosken, Yhteislaitumen ja Taalikan alueilla. Laitilassa verkkoa on rakennettu ensimmäisessä vaiheessa keskustan alueelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Asiakaskokemus on lopulta se, mikä ohjaa uuden teknologian yleistymistä. Asiakastyytyväisyystutkimuksemme osoittavat, että mitä nopeampi yhteys henkilöllä on käytössään, sitä tyytyväisempi hän on. 5G-asiakkaamme ovatkin kaikista tyytyväisimpiä palvelunsa laatuun”, Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Juha Laukkanen sanoo.

Kuluttajien lisäksi erityisesti pk-yritykset ovat olleet innokkaina ottamassa uutta teknologiaa käyttöönsä Suomessa.

”Pk-yrityksissä ollaan usein rohkeita kokeilemaan, varsinkin kun kyseessä on 5G:n tapainen teknologia, joka ei välttämättä vaadi suuria alkuinvestointeja. Korona on osaltaan vauhdittanut kehitystä, kun suuressa osassa yrityksistä on siirrytty kokonaan digitaaliseen maailmaan. 5G:n myötä etäisyydet kutistuvat entisestään, sillä se mahdollistaa esimerkiksi huippulaatuiset virtuaaliset kohtaamiset asiakkaiden, kumppaneiden ja henkilöstön kanssa”, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Loimaan, Laitilan ja muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa