AndroidLGMWCYleinen

Ensi kuussa julkaistava LG G6 paljastui uudessa vuotokuvassa

Ensi kuussa tullaan näkemään monia uusia puhelimia niin alemmassa kuin korkeammassakin hintaluokassa. Muun muassa korealainen LG on ilmoittanut tulevansa esittelemään yhtiön tärkeimmän lippulaivapuhelimen 26. helmikuuta.

LG G6. Kuva: The Verge

The Verge on julkaissut sivuillansa kuvan, jossa väitetään esiintyvän LG:n tuleva huippupuhelin G6. Kuva on todella laadukas ja vakuutta, jonka takia sitä voidaan pitää jo varsin todellisena vuotona. LG G6:n yksi erikoisista ominaisuuksista on sen näyttö, jonka kuvasuhde on puhelimissa hyvin erikoinen 18:9. On huhuttu, että näytön koko olisi 5,7 tuumaa ja LG:n odotetaan panostavan myös minimaalisiin näytön kehyksiin. The Vergen julkaiseman kuvan perusteella LG G6:n näyttö on kulmista pyöristetty aivan Xiaomi Mi MIX -puhelimen tavoin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG julkaisi viime vuonna modulaarisen G5 -puhelimen, joka ei koskaan saanut tuulta allensa, jonka takia G6:n kohdalla modulaarinen rakenne on jäämässä kokonaan unholaan. The Vergen saamien tietojen mukaan LG G6 rakentuisi kokonaisuudessaan lasista ja metallista, ja puhelimen kerrotaan olevan vedenkestävä. LG:n uutuuspuhelin ei tule ottamaan oppia Applen kyseenalaisesta ideasta poistaa perinteinen kuulokeliitin, sillä ainakin toistaiseksi LG haluaa kuulokeliittimen pysyvän myös lippulaivapuhelimissa.

Tulemme siis vasta reilun kuukauden päästä näkemään virallisesti uuden LG G6 -puhelimen, mutta todennäköisesti ennen sitä pääsemme katselemaan erinäisiä vuotoja puhelimesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android