HuaweiYleinen

Huhu: Huawei julkaisee aggressiivisesti hinnoitellun taittuvanäyttöisen puhelimen syksyllä

Huawei Mate Xs

Huawei on julkaissut globaaleille markkinoille jo Mate Xs -taittuvanäyttöisen älypuhelimen, joka maksaa noin 2500 euroa. Huawei on kuitenkin suunnittelemassa kovaa tahtia seuraavaa taittuvanäyttöistä puhelintaan, joka on tuoreimpien tietojen mukaan selvästi edullisempi kuin nykyinen malli.

Näyttöpaneelikonsulttina toimiva Ross Young on kertonut GregglesTV:n YouTube-haastattelussa, että Huaweilta on lupa odottaa aggressiivisesti hinnoiteltua taittuvanäyttöistä älypuhelinta syksyllä. Kyseessä odotetaan olevan sisään päin taittuva puhelin, kun aikaisemmin Huaweilta on nähty vain ratkaisuja, joissa näyttö on ulkopuolella. Puhelimen julkaisu tapahtunee Youngin mukaan syys-lokakuussa, ja Huawei on tilannut laitteita jopa puoli miljoonaa kappaletta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiskesi ei ole tarkkaan tiedossa, mitä aggressiivisesti hinnoiteltu tarkoittaa, mutta jos verrataan tämän hetken taittuvanäyttöisien puhelimien 1500-2500 hinnoitteluun, niin hinta asettunee lähemmäksi 1000 euroa.

Huawein kerrotaan myös olevan kiinnostunut taittuvanäyttöisistä simpukkapuhelimista, jollaisen yhtiö tulee myös todennäköisesti julkaisemaan. Raportin mukaan Huaweilla on kuitenkin haasteita erityisesti ohuen näyttölasin kanssa. Taittuvanäyttöisiä simpukkapuhelimia on markkinoilla tällä hetkellä vain kaksi, jotka ovat Samsung Galaxy Z Flip ja Motorola Razr.

Koko haastattelun voi katsoa alapuolella olevalta videolta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei