OnePlusYleinen

Ensimmäinen virallinen tuotekuva OnePlus 11 -puhelimesta julki – tulossa kaksi väriä ja mielenkiintoinen kamera-alue

OnePlus 11 / Kuva: OnLeaks

OnePlussalta odotetaan uutta OnePlus 11 -huippupuhelinta julkaistavaksi pian. Odotettavasti puhelin voitaisiin esitellä joulu-tammikuussa Kiinan markkinoilla, mutta globaalisti vasta alkuvuodesta. Puhelimesta on nähty jo mallinnuskuvia ja tekniset tiedot ovat vuotaneet, mutta nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on saanut käsiinsä viralliselta vaikuttavan tuotekuvan.

Uudessa kuvassa OnePlus 11 esiintyy kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä Forest Emerald sekä musta Volcanic Black. Kuva vahvistaa aikaisempia vuotoja, joiden perusteella OnePlus tulee uudistamaan hieman takaosan kamera-aluetta verrattuna OnePlus 10 Prohon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamera-alueessa nähdään kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kamerat ovat pyöreässä alueessa, joka yhdistyy laitteen alumiinikehykseen. Kamera-alueessa nähdään myös Hasselblad-logo, joka viittaa kamerayhteistyön jatkuvan. Puhelimen takaosassa on esillä myös OnePlussan logo.

OnePlus 11 / Kuva: OnLeaks

Kuva paljastaa OnePlus 11 -puhelimen saavan oikeaan reunaansa tutun Alert Slider -ilmoituskytkimen. Lisäksi samassa reunassa on virtapainike. Kuvasta voidaan päätellä kehyksen olevan valmistetun alumiinista sekä pintojen olevan lasia. Toistaiseksi vuoto ei ole paljastanut puhelimen etuosaa. Aikaisemmat mallinnuskuvat ovat kertoneet puhelimen vasemmassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet ja etuosassa olevan kaartuva näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11

Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet myös OnePlus 11 -puhelimen tekniikasta. Lippulaivapuhelimeen odotetaan Qualcommin uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla olisi jopa 16 gigatavua RAM-muistia. 5000 milliampeeritunnin akun lataus tapahtunee 100 watin pikalatauksella, mutta tuettuna on varmasti myös langaton lataus.

Kameroihin on jälleen panostettu, sillä huhujen mukaan laite tarjoaa 50 megapikselin pääkameran, 48 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 32 megapikselin 2x telekameran. Etuosaan on tulossa 16 megapikselin kamerasensori. Kameroiden osalta odotetaan erityisesti ohjelmistollisia parannuksia yhteistyössä Hasselbladin kanssa.

Lähde: Gadgetgang.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus