AndroidHonorYleinen

Ensimmäiset vuotokuvat Honor Note 10 -puhelimesta julki – Tältä tuleva suurinäyttöinen puhelin voi näyttää

Honor-johtaja  Zhao Ming on tällä viikolla vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan suurinäyttöisen Honor Note 10 -puhelimen kahden vuoden kehitystyön jälkeen. Valitettavasti puhelimesta ei toistaiseksi tiedetä paljoakaan. Tänään Kiinassa nettiin on päätynyt kuitenkin kaksi kuvaa, joissa uskotaan esiintyvän ensimmäistä kertaa Honor Note 10 -puhelin.

Kuvissa esiintyy hopeanvärisen puhelimen takaosa. Puhelimessa on nähtävissä kaksoiskamera, yksi LED-salama sekä sormenjälkilukija. Laitteen takaosassa on sana ”RAVEL”, joka voisi viitata Honor Note 10 -malliin. Huhujen mukaan puhelimen koodinimi olisi juurikin RAVEL, mutta täyttä varmuutta tälle ei kuitenkaan ole. Kuvien perusteella puhelimessa on alumiininen kehys sekä lasinen takakuori. Kuvat vahvistavat myös USB-C-tyypin latausliittimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erinäisten huhujen mukaan Honor Note 10 -puhelimeen odotetaan Samsungin valmistamaa 6,9 tuuman 2K AMOLED -näyttöä, Kirin 970 -järjestelmäpiiriä sekä 6000 milliampeeritunnin akkua. Puhelimessa voisi hyvin myös olla 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Suurella todennäköisyydellä laitteen yksi ominaisuuksista on GPU Turbo -teknologia, joka nostaa grafiikkasuorittimen tehokkuutta jopa 60 prosentilla, samalla vähentäen järjestelmäpiirin energiankulutusta 30 prosenttia.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Honor tulee uutuuspuhelimen julkaisemaan, mutta se tapahtunee vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: ITHome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android