SamsungYleinen

Ensimmäiset vuotokuvat julki Samsungin tulevasta Galaxy Tab S7 -huipputabletista

Samsungilta odotetaan heinä- ja elokuun aikana paljon uusia tuotteita monessa eri tuotekategoriassa ja yksi niistä on nähtävästi huippuluokan Android-tabletti. Tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut nyt luotettavia CAD-mallinnukseen pohjautuva kuvia Galaxy Tab S7 -mallinimellä kulkevasta tabletista.

Kuvat paljastavat tabletin varsin tutun muotoilun, joka nähtiin jo aikaisemmin Galaxy Tab S6 -tabletissa. Huhujen mukaan Galaxy Tab S7 olisi tulossa tarjolle kahdessa kokoversiossa, jotka olisivat 11 tuumaa sekä 12,4 tuumaa. Kuvissa nähdään 11 tuuman versio, jonka mitat ovat 253,7 x 165,3 x 6,3 millimetriä. Puhelimen rakenne on nähtävästi kokonaisuudessaan alumiinia ja takaosassa nähdään hieman ulkoneva kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä yksi LED-salamavalo. Takaosassa on myös Samsungin logo sekä pieni magneettinen upotus, johon S Pen -kynä voidaan asettaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen oikeassa kyljessä nähdään olevan muistikortti- tai SIM-korttitelakka sekä äänenvoimakkuuspainikkeet ja virtapainike, johon on integroituna myös sormenjälkilukija. Todennäköisesti tämä tarkoittaa siis, että Samsung on luopunut näytönalaisesta sormenjälkilukijasta. Galaxy Tab S7:n alareunassa on selvästi esillä USB-C-tyypin latausliitin, mutta kuvien perusteella tablettiin ei kannata odottaa 3,5 millimetrin kuulokeliitintä.

Huhujen mukaan Galaxy Tab S7:n 11 tuumaiseen versioon on odotettavissa 7760 milliampeeritunnin akku, kun taasen 12,4 tuuman malliin on huhuttu 9800 milliampeeritunnin akkua. Huhuissa on mainittu myös Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, joten tablettiin odotetaan myös 5G-yhteyksiä Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Toistaiseksi Samsung ei ole itse vahvistanut Galaxy Tab S7 -tablettien mahdollista julkaisuajankohtaa, mutta todennäköisesti se tapahtuu heinäkuun lopulla tai elokuun alussa yhdessä Galaxy Note20 -huippupuhelimien kanssa.

Lähde: Pigtoucoques.fr (ranskaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Aina käy näin. Ostat viimeisimmän, käsittääkseni ei niin vanhan ”lippulaivan” kovin kapeasta laadukkaiden tablettien tarjonnasta, niin eikö sitten olekin tulossa parempi. Jos ei olisi ostanut nykyistä ”lippulaivaa”, niin ei taatusti olisi näkynyt S7:aa näin nopeasti. 😉 😉

    1. Jännä ettei noihin androidi tabletteihin laiteta parempia suorittimia mitä esim. kännyköissä on. Ei taida qualcomm valmistaa niin joudutaan menee näillä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung