HuaweiYleinen

Huawein uudet FreeBuds 3i -kuulokkeet myyntiin Suomessa 99 euron hintaan – varusteltuna taustamelun vaimennuksella

Huawei Freebuds 3i

Huawei on ilmoittanut tänään, että yhtiö on tuomassa ensi viikosta alkaen Suomessa myyntiin uudet FreeBuds 3i -täyslangattoman nappikuulokkeet. Kyseessä ovat pitkälti samat kuulokkeet kuin jo Suomessa myynnissä olevat Honor Magic Earbuds -kuulokkeet, mutta nyt Huawei on onnistunut tuomaan tuotteen oman brändinsä alaisuudessa myyntiin edullisempaan hintapisteeseen.

Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeista löytyy kaksi ulospäin suuntautuvaa mikrofonia ja yksi sisäänpäin osoittava mikrofoni. Ulospäin suuntautuvat mikrofonit havaitsevat ympäröivää melua ja vastaavat siihen aktiivisella melunvaimennuksella, kun taas sisäänpäin osoittava mikrofoni poimii korvista muita ääniä, jotka se suodattaa pois, vähentäen aktiivisesti taustamelua jopa 32 desibeliä. Kolme mikrofonia tarjoavat myös kohinanvaimennuksen puheluiden laadun ja ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen parantamiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein FreeBuds 3i -kuulokkeissa on korvakäytävän sulkevat silikonitulpat, jotka tukevat aktiivista taustamelun vaimennusta entistä tehokkaammin. Kumitulppia tulee kuulokkeiden mukana neljässä eri koossa, mikä mahdollistaa entistä miellyttävämmän käyttäjäkokemuksen.

FreeBuds 3i -kuulokkeissa on 10 millimetrin kaiutinelementti, sekä kosketustoiminnot äänentoiston ja puheluiden hallintaan. Älykkäät kuulokkeet keskeyttävät musiikintoiston, kun kuulokkeet otetaan pois korvista ja jatkavat musiikin toistoa, kun ne asetetaan takaisin paikoilleen.

Kuulokkeet toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa Huawei-älypuhelimen kanssa. Laitepari muodostuu heti, kun avaat kuulokkeiden säilytyskotelon. Puhelimen näytöltä voit käynnistää äänentoiston tai tarkistaa latauksen tarpeen. Musiikkia voi kuunnella täyteen ladatulla akulla noin 3,5 tuntia. Yhteenlaskettu soittoaika on latauskotelon avulla jopa 14,5 tuntia.

Aikaisemmin Huawei on tuonut Suomessa myyntiin jo FreeBuds 3 -kuulokkeet, jotka asettuvat hinnoittelultaan 150 euroon ja ovat monilta osa-alueilta pitkälti samanlaiset.

Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla kiiltävän valkoisena ja niiden myynti alkaa Suomessa valtakunnallisesti maanantaina 15. kesäkuuta. Kiiltävän musta väri tulee myyntiin Huawein mukaan heinäkuussa.

Lähde: Huawei Suomen lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei