SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy Note20 -puhelimet ja uusi taittuvanäyttöinen laite julkaistaan 5. elokuuta

Samsung Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+

Samsung on julkaissut jo monena vuotena peräkkäin Galaxy Note -malliston uutuuspuhelimet elokuun alussa, eikä nyt myöskään tietojen mukaan ole luvassa poikkeusta. Julkaisuun on siis enää muutama kuukausi aikaa, joten vielä uutuuslaitteita saadaan odotella hyvä tovi.

Etelä-Koreasta kantautuvien tietojen mukaan Samsung tulee julkaisemaan Galaxy Note20 -malliston huippupuhelimet yhdessä uuden taittuvanäyttöisen Galaxy Fold 2 -älypuhelimen kanssa 5. elokuuta maailmanlaajuisesti. Kyseessä odotetaan olevan Samsungin ensimmäinen pelkästään netin välityksellä suoritettava Unpacked-tapahtuma, joka johtuu koronaviruspandemiasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisuun on aikaa siis vielä pari kuukautta, jos 5. elokuuta pitää paikkansa. Toki tulevien viikkojen ja kuukausien aikana moni asia saattaa vielä muuttua, mutta joka tapauksessa julkaisua odotetaan elokuun alkuun. Tulevien viikkojen aikana Samsungin tulevista puhelimista on odotettavissa siis aikaisempaa enemmän vuotoja sekä tietoja, mutta vasta julkaisun yhteydessä laitteiden viralliset tiedot vahvistuvat.

Aikaisempien tietojen mukaan Samsung suunnittelisi Galaxy Note20 -malliston julkaisemista kahdessa kokoversiossa, joista toisessa on 6,7 tuuman näyttö ja toisessa 6,9 tuuman näyttö. Puhelimien mallinimien on odotettu pitkään olevan Galaxy Note20 ja Galaxy Note20+, mutta tuorein Bluetooth-sertifiointi on vihjannut huippumallin nimen olevan Galaxy Note20 Ultra.

Samsung ei ole vielä itse vahvistanut Galaxy Note20 -malliston julkaisuajankohtaa, mutta se varmistunee vasta muutamaa viikkoa ennen odotettua julkaisua.

Lähde: Donga.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung