HuaweiYleinen

Erikoinen Huawei Watch Buds -älykello julkaistaan Euroopassa 15. helmikuuta – pitää sisällään langattomat nappikuulokkeet

Huawei Watch Buds

Huawei on jo aikaisemmin vahvistanut tuovansa globaalisti myyntiin uuden Huawei Watch Buds -älykellon, mutta nyt tarkka päivämäärä on paljastettu Euroopan osalta. Älykellon ja langattomat kuulokkeet yhdistävä laite julkaistaan jo ensi viikolla ensimmäisissä Euroopan maissa.

Aluksi Huawei Watch Buds tullaan esittelemään Puolassa, jossa julkaisu tapahtuu 15. helmikuuta. Ensi viikolla paljastuu siis hinnoittelu Euroopassa. Puola on yksi Huawein avainmarkkinoista Euroopassa, jonka takia myynninaloitus kyseisessä maassa ei ole suuri yllätys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Huawei ei ole kertonut suunnitelmista tuoda uutuustuotetta myyntiin Suomessa, mutta mahdollisesti ajan kanssa Watch Buds tullaan näkemään myynnissä. Alun perin älykellon julkaisua odotettiin MWC-messujen yhteydessä vasta helmikuun lopulla.

Huawei Watch Buds

Huawei Watch Buds -älykellon erikoisuus on kellotaulun alapuolelta löytyvät pillerimuotoiset langattomat nappikuulokkeet. Kellotaulu avautuu ylöspäin, joten kello toimii kuulokkeiden latauskotelona. Huawei Watch Buds -kellon kanssa kuulokkeet kulkevat aina mukana. Kuulokkeiden luvataan kiinnittyvän kellon sisälle tukevasti magneettien avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Buds -kellossa käytetään 3D-kaarevaa näyttölasia ja runko on valmistettu teräksestä. Huawei tarjoaa kellosta kahta versiota, jotka ovat musta ja hopea. Mukana on myös väriin sopiva nahkaranneke. Kello painaa noin 66,5 grammaa ilman ranneketta. Kellosta on tehty IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä.

Näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Kellossa on 3 päivän mittainen akunkesto ja kuulokkeissa on 3 tunnin akunkesto melunvaimennuksella. Kellon lataus onnistuu langattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykello itsessään tarjoaa Huawein kelloille tutut terveys- ja urheilutoiminnot. Huawei Watch Buds tukee unen seurantaa, jatkuvaa sykkeen mittausta sekä veren happipitoisuuden analysointia. Tuettuna on yli 80 urheilutilaa.

Kuulokkeiden kerrotaan painavan ainoastaan 4 grammaa. Kuulokkeisiin on saatu eleohjaus kosketuspinnan ansiosta. Äänentoiston luvataan olevan hyvällä tasolla ja tuettuna on myös melunvaimennus. Puheluissa kuulokkeet tukevat myös tekoälyyn pohjautuvaa kohinanvaimennusta.

Huawei Watch Buds tuli saataville jo Kiinassa 2988 juanin suositushintaan, joka vastaa noin 407 euroa.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei