TwitterYleinen

Twitter sai vihdoin tuen pidemmille yli 4000 merkin twiiteille – tältä ne näyttävät!

Twitter on aloittanut vihdoin pidempien twiittien testaamisen. Pidemmät julkaisut antavat käyttäjille uuden tavan ilmaista itseään, ja nyt yhteen twiittiin mahtuu aikaisempaa enemmän sisältöä.

Jatkossa käyttäjät pystyvät kirjoittamaan jopa 4000 merkin mittaisia twiittejä, eikä yhden asian esille tuomiseksi tarvitse enää useita twiittejä. Aikaisemmin rajoitus oli 280 merkkiä yhdessä julkaisussa, joten uudistus mahdollistaa selvästi pidemmät julkaisut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ominaisuus on nyt käytössä Twitterissä, mutta käyttäjällä täytyy olla Twitter Blue -tilaus. Lisäksi ominaisuus on toistaiseksi saatavilla tilaajille vain Yhdysvalloissa.

Pidempien twiittien julkaisemista monet ovat pyytäneet jo vuosia, ja nyt ilmoitus muutoksesta tuli melko yllättäen. Twitterin mukaan monet asiat eivät muutu twiitin pituudesta huolimatta, ja käyttäjät voivat edelleen sisällyttää kuvia, kyselyitä ja käyttää hashtageja. Pidempiä twiittejä ei kuitenkaan voi tallentaa luonnokseksi tai niiden julkaisua ei pysty ajoittamaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitter ei näytä käyttäjien aikajanalla koko julkaisua heti, vaan esillä on vain tutut 280 merkkiä. Käyttäjille näytetään pidempien twiittien kohdalla ”näytä enemmän” -painike, josta painamalla saa koko julkaisun avattua.

Twitter Blue -tilauksen hinnat alkavat Euroopassa 8 eurosta kuukaudessa ja vuositilauksen saa itselleen 84 eurolla. Toistaiseksi Twitter Blue ei ole saatavilla Suomessa. Alapuolella on esillä julkaistu pidempi twiitti. Koko tekstin pystyy lukemaan avaamalla twiitin Twitterissä.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Twitter