NothingYleinen

Erikoinen Nothing Phone (2a) Special Edition julkaistiin – Korostusväreinä punainen, keltainen ja sininen

Nothing Phone (2a) Special Edition

Nothing on julkistanut tänään uuden väriversion Nothing Phone (2a) -puhelimesta. Kyseessä on Nothing Phone (2a) Special Edition, joka tuo pelkistettyyn tyyliin mukaan useita erilaisia korostusvärejä.

Mitenkään teknisesti tai muilta osin kyseessä ei ole päivitys, vaan nyt takaosaan on tuotu korostusväreiksi sinisiä, punaisia ja keltaisia yksityiskohtia. Toteutuksen keskiössä on läpinäkyvä takapinta, jonka alta yksityiskohdat tulevat esille. Nothingin mukaan uutuusversio juhlistaa perusvärejä ja niiden paikkaa Nothingin brändi-identiteetissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme erittäin iloisia voidessamme esitellä Phone (2a) Special Editionin. Tämä on ensimmäinen tuote, joka tutkii perusväripalettiamme: punaista, sinistä ja keltaista. Sen kokonaisesteettisyys viittaa menneisyyden design-sankareihimme, samalla kun se luo uuden ilmaisun älypuhelimelle. Kohottaen toiminnallisen laitteen vaikuttavaksi taideteokseksi”, kertoo Nothingin muotoilusta vastaava johtaja Adam Bates.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tekniikan osalta kyseessä on tuttu laite. Nothing Phone (2a):n keskiössä on suuri 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, MediaTekin kehittämä Dimensity 7200 Pro -järjestelmäpiiri sekä kookas 5000 milliampeeritunnin akku. Puhelimeen on saatu myös kaksi 50 megapikselin takakameraa sekä tuorein Android 14 -käyttöjärjestelmä.

Uusi erikoisversio on saatavilla tästä päivästä lähtien rajoitettuna eränä ainoastaan Nothingin oman verkkokaupan kautta. Hintaa on 12 + 256 gigatavun muistiversiossa 419 euroa.

LUE MYÖS: Testissä Nothing Phone (2a) – Hyvä keskihintaluokan puhelin, joka on suunniteltu käyttäjää ajatellen

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing