HuaweiYleinen

Erikoiset Huawei FreeClip -kuulokkeet tulivat ennakkomyyntiin Suomessa alennetulla 179 euron hinnalla

Huawei FreeClip

Huawein astetta erikoisemmat FreeClip-kuulokkeet ovat tulleet ennakkomyyntiin Suomessa. Kuulokkeet esiteltiin viime joulukuussa, mutta vihdoin muutama kuukausi myöhemmin saatavuus laajenee myös Pohjoismaihin.

Suomessa kuulokkeet ovat tulossa myyntiin useiden jälleenmyyjien kautta, ja nyt ensimmäiset ovat listanneet FreeClip-kuulokkeet verkkokauppoihinsa. Esimerkiksi Elisa antaa mahdollisuuden tilata ennakkoon kuulokkeet 20 euron alennuksella. Suositushinta on 199 euroa, mutta 31.3. asti hinta on 179 euroa. Toimitukset käynnistyvät 25. maaliskuuta. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeClip -kuulokkeet on testattu myös SuomiMobiilissa aikaisemmin, ja kattavan arvostelun voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa.

FreeClip-kuulokkeet kuuluvat Huawein puettavien laitteiden Fashion Forward -tarjontaan. Huawei kertoo uutuuslaitteen olevan vastaus käyttäjille, jotka haluavat nappikuulokkeet, jotka mahdollistavat pysymisen tietoisena ympäristöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet koostuvat kolmesta osasta, jotka ovat korvan sisälle tuleva pallo, korvalehden taakse tuleva pavunmuotoinen osa sekä nämä kaksi osaa pysyvät yhdessä joustavan liittimen myötä. Huawei kertoo myös, että FreeClip on alan ensimmäinen open-ear-tyylinen laite, joka ei tee eroa vasemman ja oikean korvan välillä.

Äänentoistosta vastaa Huawei Sound, jonka luvataan mahdollistavan erinomaisen kuuntelukokemuksen. Kaiutinelementit ovat 10,8 millimetrin kokoiset ja ne tarjoavat suoran ääniyhteyden korvaan uudenlaisen toteutuksen ansiosta. Huawei lupaa tekoälyn parantavan  kuulokkeiden tarjoamaa äänentaltiointia puheluiden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tekniikan osalta Huawei on kertonut kuulokkeiden tarjoavan 32 tunnin akunkeston latauskotelon kanssa. Kuulokkeet latautuvat tyhjästä täyteen 40 minuutissa ja 10 minuutin pikalataus tuo mukanaan virtaa 3 tunniksi. Kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin akku ja latauskotelossa on 510 milliampeeritunnin akku. Tuettuna on langaton lataus.

Kuulokkeisiin on saatu myös IP54-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. Kuulokkeet painavat 5,6 grammaa ja latauskotelo vastaavasti 45,5 grammaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei