AndroidGoogleYleinen

Google I/O -kehittäjätapahtuma järjestetään 14. toukokuuta – Luvassa uutisia Android 15:n uudistuksista ja mahdollisesti uusi Pixel-puhelin

Googlen vuotuinen kehittäjätapahtuma Google I/O järjestetään tänä vuonna 14. toukokuuta, eli parin kuukauden päästä. Yleensä kyseessä on paljon muutakin kuin pelkkä kehittäjille suunnattu tapahtuma, sillä Google on usein julkistanut myös uusia palveluita ja laitteita.

Tapahtuman puheenvuorot tullaan lähettämään suorana, joten kuka tahansa voi niitä seurata. Joskus aikaisemmin Google I/O -kehittäjätapahtuma on ollut kolmen päivän mittainen, mutta viime aikoina se on muuttunut yhden päivän tapahtumaksi. Tällä kertaa paikan päällä oleville tarjotaan ohjelmaa myös seuraavaksi päiväksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google I/O -kehittäjätapahtumassa kuullaan varmasti lisätietoja uusimmasta Android 15 -käyttöjärjestelmästä, jonka ensimmäinen kehittäjäversio on jo julkaistu. Kyseessä on odotettavasti tämän vuoden syksyllä yleiseen jakoon tuleva seuraava suuri Android-päivitys.

Tilaisuuden aikana voidaan nähdä myös Pixel 8a -puhelin, joka on ollut useaan kertaan vuotojen kohteena. Google saattaa kerto myös lisätietoja tekoälystä sekä Android XR -alustasta.

Lähde: Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android