AndroidOnePlusYleinen

[PÄIVITETTY: 16.11]OnePlus järjestää OnePlus 3T ennakkomyynnin tiistaina 22.11 Helsingissä – Osta OnePlus 3T ensimmäisenä maailmassa

nayttokuva-15[Päivitys 16.11.2016] Lisätty Elisan kertoma laitemäärä ennakkomyyntiin.

OnePlus on tänään julkaissut uuden OnePlus 3T -puhelimensa, joka on jatkoa alkukesästä julkaistulle suuren suosion saavuttaneelle OnePlus 3 -mallille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisun kunniaksi OnePlus järjestää, yhteistyössä Elisan kanssa, fanitapaamisen ensi viikon tiistaina 22.11 Helsingissä. Tilaisuus pidetään Elisan Elisa Kulma -myymälässä Helsingissä (Aleksanterinkatu 19). Paikalle voi saapua klo 17.00 – 20.00.

Luvassa on tietenkin uuden OnePlus 3T -mallin Suomen julkaisu. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa OnePlus 3T ensimmäisenä maailmassa. Puhelimia on rajoitettu erä saatavilla. Tapahtuma on vapaamuotoinen ja on tarkoitettu faneille ja OnePlussasta kiinnostuneille henkilöille. OnePlussalla on ollut tapana myös järjestää tapaamisten yhteydessä mahdollisuus voittaa tuotepalkintoja, ja tietenkin unohtamatta mukavaa seuraa ja rentoa keskustelua mielenkiintoisen yhtiön ympärillä.

SuomiMobiili tulee olemaan mukana tapahtumassa, ja OnePlus haluaakin kutsua mahdollisimman monen teistä nyt mukaan tapaamaan yhtiön edustajia, ja kuulemaan viimeisimmat tuulahdukset mobiilistartup -skenen keskiöstä. Tapahtuma on myös hyvä mahdollisuus tavata muita OnePlus faneja ja tietenkin itse yhtiön edustajat ovat paikalla kertomassa uuden laitteen salat ja vastaamassa fanien kysymyksiin laitteesta sekä yhtiöön liittyvissä kysymyksissä.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät Elisan sivuilta.

PÄIVITYS 16.11.2016: Elisa on kertonut että tiistaina on ostettavissa 500kappaleen erä puhelimia.

Juha Uotila
33-vuotias mobiliilaitteista ja teknologiasta kiinnostunut helsinkiläinen. Juha on jo pidemmän aikaa kirjoitellut kokemuksiaan laitteista aluksi omiin blogeihinsa, ja tämän jälkeen englantilaiselle MobileTechTalk -sivustolle. Muutaman vuoden jälkeen oli kuitenkin aika palata omille juurille, ja jatkossa Juhan kirjoitukset löytyvät täältä SuomiMobiilista. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android