AndroidSamsungYleinen

Evan Blass julkaisi Galaxy Note8:n lopulliset tiedot

Samsung tulee julkaisemaan yhtiön uuden Galaxy Note8 -puhelimen 23. elokuuta New Yorkissa. Olemme saaneet kuulla puhelimesta paljon viimeisimpien viikkojen aikana ja nyt tuttu vuotaja Evan Blass on julkaissut VentureBeat -sivustolla laitteen lopulliset tiedot.

Evan Blass on julkaissut useita kuvia Galaxy Note8 -puhelimesta, jotka osoittavat laitteen olevan hyvin lähellä keväällä esiteltyjä Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimia. Myös Galaxy Note 8 on IP68-sertifioitu, joten laite kestää vettä. Puhelimessa tulee olemaan 6,3 tuuman Super AMOLED -näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 2960 pikseliä. Näytön kuvasuhde on myös erikoinen 18,5:9, kuten Galaxy S8 -malleissa. Puhelimen fyysisiksi mitoiksi kerrotaan 162,5 x 74,6 x 8,5 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Galaxy Note8 on samanlainen kuin Galaxy S8 -puhelimet. Laitteessa on Samsungin oma Exynos 8895 -järjestelmäpiiri, mutta Yhdysvalloissa Snapdragon 835 -piiri. Lisäksi puhelin tulee saamaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota tosin voidaan laajentaa microSD-muistikortin avulla. Kameroiden osalta Samsung ottaa harppauksen kohti muita valmistajia. Galaxy Note8:ssa on kaksoiskamera, joka rakentuu kahdesta 12 megapikselin anturista. Kamerassa on 2x optinen zoomaus ja molemmissa linsseissä on optinen kuvanvakain. Etukamera on kooltaan 8 megapikseliä.

Lisäksi Galaxy Note8 -puhelimessa on 3300 milliampeeritunnin akku, joka tukee pikalatausta. Akkua voidaan ladata USB-C -portin tai langattoman latauksen kautta. Puhelin tulee tarjolle Midnight Black ja Maple Gold sekä Orchid Grey ja Deep Sea Blue -väreissä. Puhelimen hinnaksi odotetaan 999 euroa ja toimitusten odotetaan alkavan syyskuussa.

Lähde: VentureBeat.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android