AndroidHuaweiYleinen

Evan Blass julkaisi kuvan Huawei Maimang 6 -puhelimesta – luvassa neljä kameraa ja suuri näyttö

Huawei on vahvistanut esittelevänsä uuden Maimang 6 -puhelimen Kiinassa 22. syyskuuta ja puhelin on paljastunut myös Tenaan tietokannasta. Maimang 6 -puhelimesta tällä kertaa vahvistus tulee Evan Blassilta. Blass on julkaissut Twitterissä viralliselta näyttävän kuvan, joka tosin ei enää tässä vaiheessa paljasta paljoakaan uutta.

Blassin julkaisemasta kuvasta käy ilmi, että Maimang 6 tulee saamaan kaksoiskameran niin laitteen taakse kuin eteenkin. Lisäksi puhelin näyttää olevan valmistettu yhdestä metallipalasta ja värivaihtoehtoina ovat ainakin musta ja kultainen. Tenaan sivuilta on paljastunut myös sininen versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Maimang 6 -puhelimessa on 5,9 tuuman 1080 x 2160 pikselin näyttö, jonka kuvasuhde on 18:9. Tenaan mukaan puhelimen tehoista huolehtii 2.36 GHz:n kellotaajuudella hyrräävä 8-ytiminen järjestelmäpiiri, mutta tätä tarkempaa tietoa ei anneta. Puhelimessa on myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan myös laajentaa muistikortin avulla. Näiden lisäksi Tenaan tietokanta kertoo, että laitteessa on Android 7.0 ja 3240 mAh akku. Kameroiden osalta puhelimessa kerrotaan olevan 16 + 2 megapikselin takakamera sekä edessä 13 + 2 megapikselin kamera, joten laitteessa tulee olemaan jopa neljä kameraa.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Lisää aiheesta:Android