AndroidSamsungYleinen

Evan Blass julkaisi kuvan Samsung Galaxy Note8 -puhelimesta

Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan Samsungin tulevasta Galaxy Note8 -huippupuhelimesta. Kuvassa esiintyy Blassin mukaan Midnight Black -väriversio. Samsung on vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden huippupuhelimen 23. elokuuta New Yorkissa, joten Galaxy Note8 -puhelinta ei tarvitse enää kauaa odotella.

Nyt julkaistu kuva vahvistaa monet aikaisemmin huhutut seikat. Galaxy Note8 tulee saamaan Galaxy S8 -malleista tutun Infinity-näytön sekä muun muassa iirisskannauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Galaxy Note8:ssa kerrotaan olevan 6,3 tuuman AMOLED-näyttö, jonka kuvasuhde on 18,5:9. Laitteen sisällä kerrotaan pyörivän Galaxy S8 -puhelimista tuttua rautaa. Järjestelmäpiirinä toimii Exynos 8895 ja valituilla markkinoilla Qualcommin Snapdragon 835. Järjestelmäpiirin tueksi kerrotaan tulevan mukavat 6 gigatavua RAM-muistia. Evan Blass on kertonut myös, että puhelin tulee olemaan Samsungin ensimmäinen kaksoiskameralla varusteltu puhelin. Kaksoiskamera rakentuu kahdesta 12 megapikselin sensorista ja mukana on myös optinen kuvanvakain.

Akun osalta Samsungin kerrotaan olevan varovaisempi kuin viime vuonna Galaxy Note7 -mallin kanssa. Tällä kertaa akun kooksi kerrotaan 3300 milliampeerituntia, joka on 200 milliampeerituntia edeltäjäänsä vähemmän. Samsungin odotetaan tehneen myös ohjelmistoon pieniä muutoksia mm. helpottamalla jaetun näytön moniajoa. Puhelin tulee tukemaan myös Galaxy S8 -puhelimissa olevaa DeX -ominaisuutta. Huhujen mukaan Galaxy Note8 tulisi saataville kolmessa värissä, jotka ovat sininen, kulta ja musta. Galaxy Note8:n hinnaksi Evan Blass on aikaisemmin kertonut huimat 999 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivitys: Evan Blass julkaisi myös toisen kuvan, jossa Galaxy Note8 on nähtävissä usealta eri kantilta katsottuna.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Päivitetty 1.8.17 (klo 11.40)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android