Yleinen

Facebookin ja Ray-Banin älylasit paljastuivat vain hetkeä ennen julkaisua

Ray-Ban Stories

Facebook ja Ray-Ban ovat julkaisemassa myöhemmin tänään 9. syyskuuta yhteistyössä syntyneet älylasit, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on pilannut tämänkin yllätyksen. Blass on julkaissut Twitterissä paljon kuvia tulevista älylaseista.

Uusia älylaseja kutsutaan nimellä Ray-Ban Stories ja nähtävästi niissä ei tulla näkemään Facebook-brändiä. Vuotokuvissa nähdään kolme erilaista kehystyyliä, jotka ovat Wayfarer, Round ja Meteor. Kehykset näyttävät varsin samanlaisilta kuin Ray-Banin klassiset kehysmallit. Suurin ero on kuitenkin kehyksissä olevat kaksi kameraa ja oikeassa sangassa nähdään myös painike, jota voidaan käyttää kuvien ottamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg on aikaisemmin kertonut tulevissa älylaseissa olevan Ray-Banin ikoninen muotoilu ja lasien avulla pitäisi pystyä tekemään melko siistejä asioita. Jonkinlaisia lisätyn todellisuuden ominaisuuksia älylaseihin odotetaan, mutta toistaiseksi ei ole mitään tietoa, millaisia nämä ominaisuudet ovat. Zuckerbergin mukaan Ray Banin ja Facebookin älylasit ovat osa yrityksen matkaa kohti lisätyn todellisuuden älylaseja tulevaisuudessa.

Vuotokuvissa älylasit ovat esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, musta ja vihreä. Nähtävästi kyseessä saattavat olla Snapin kehittämien Snaptacles-lasien kaltaiset tuotteet, mutta toistaiseksi tarkkaa tietoa lasien toiminnasta ei ole. Todennäköisesti tähän tullaan saamaan selvennystä myöhemmin tänään.

Ray-Ban Stories

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen