GoogleYleinen

Google julkaisi uuden videon Pixel 6 -puhelimista – laitteet esillä ensimmäistä kertaa livenä

Google julkaisi reilu kuukausi sitten ensimmäiset tiedot ja kuvat Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimista, mutta tänään Google on jatkanut uutuuspuhelimista vihjailua. Google on julkaissut Pixel 6 -puhelimien mainosvideon, jossa esitellään puhelinta hieman paremmin uusista kuvakulmista.

Mainosvideo on 30 sekunnin mittainen ja se alkaa kysymyksellä ”Entä jos älypuhelimet eivät olisi vain älykkäitä”, jonka jälkeen todetaan ”Entä jos puhelimesi näkisi sinut sellaisena kuin olet: oppii, kehittyy ja sopeutuu”. Videolla nähdään Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet ensimmäistä kertaa livenä, mutta mitään uutta video ei paljasta. Aikaisemmin puhelimista on nähty vain mallinnuskuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 6 -puhelimet ovat yksi älypuhelinmarkkinan mielenkiintoisimmista älypuhelimista, sillä jo muotoilu on normaalista poikkeava ja virkistävän tyylikäs. Lisäksi Pixel 6 -puhelimet tarjoavat Googlen ja Samsungin yhteistyössä kehittämän Tensor-järjestelmäpiirin, joka perustunee 5 nanometrin valmistusprosessiin. Google tarjoaa tietojen mukaan uutuuspuhelimissa myös 33 watin langallisen pikalatauksen sekä 23 watin langattoman latauksen.

Puhelimien kameroihinkin on luvassa selviä parannuksia, sillä laitteissa on 50 megapikselin pääkamera sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, mutta Pixel 6 Prossa on lisäksi 48 megapikselin periskooppikamera 5x optista zoomausta varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Googlen on odotettu julkaisevan Pixel 6 -sarjan älypuhelimet vasta lokakuussa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana videolla on päivämäärä ”maanantai 13”, joka olisi ensi viikolla 13. syyskuuta. Tämä ei kuitenkaan todennäköisesti viittaa julkaisupäivään, vaikka aikaisemmissa huhuissa pidettiin mahdollisina julkaisua vain päivää ennen Applen uusia iPhone 13 -puhelimia.

Lähde: YouTube (Google)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google