FacebookYleinen

Facebookin palveluissa ongelmia juuri nyt: Facebook, Instagram, WhatsApp ja Messenger eivät toimi

Facebookin palvelut toimivat taas. Facebookin antamaan lausuntoon kuuden tunnin mittaisesta käyttökatkoksesta voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa. 

Alkuperäinen artikkeli: 

Facebookin palveluissa on juuri nyt ongelmia kaikkialla Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Toistaiseksi ongelman syystä ei ole tietoa, mutta käyttäjät ovat raportoineet Facebookin, Instagramin, WhatsAppin sekä Messengerin lakanneen toimimasta.

Toistaiseksi Facebook ei ole julkisesti kommentoinut palveluitaan koskevia ongelmia. Päivitämme uutista, heti kun tilanteesta on jotain uutta. Ongelmat ovat alkaneet noin kello 18.30 Suomen aikaan, joten kyseessä on hieman pidempi käyttökatko suosituissa palveluissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Facebook ja WhatsApp ovat kommentoineet tilannetta Twitter-tileillään. Molemmissa palveluissa kerrotaan käyttäjillä olevan ongelmia ja Facebook kertoo työskentelevänsä asian parissa korjatakseen ongelmat mahdollisimman nopeasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Joo eipä näyttäny Facebook toimivan apilla saati selaimenkaan kautta. Tarkkaillaan tilannetta ja toivotaan et palvelut palaavat verkkoon mahdollisimman pian.

  2. Toivotaan, että palvelut eivät palaudu.

  3. Toivottavasti palautuu mahdollisimman pian

  4. Toivottavasti palautuu mahdollisimman pian, en saa suurimpaan osaan faceystävistäni muuten mitään yhteyttä, mm.minulla on ystäviä ulkomailla.Tämä katko haittaa minua todella paljon. Lisäksi en pääse omiin faceryhmiini.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Facebook