FacebookYleinen

Facebookin palvelut ovat edelleen nurin, Twitter-pomo ottaa kaiken ilon irti kilpailijansa ongelmista

Facebook on kärsinyt illasta asti suurista ongelmista kaikkien palveluidensa kanssa, mutta ainakin Twitter toimii. Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey tuntuu selvästi nauttivan tilanteesta, sillä Facebookin ongelmat ovat vain hyväksi Twitterille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitter-pomo näyttää ottavan kaiken ilon irti Facebookin ongelmista. Jack Dorsey vitsailee muun muassa WhatsAppin tietosuojakäytännön aiheuttamasta kohusta Twitterin ja WhatsAppin välisessä viestinvaihdossa Twitterissä.


Yksi Twitter-käyttäjä on humoristisesti myös twiitannut kuvan, jossa kerrotaan Facebook.com-osoitteen olevan myynnissä. Todellisuudessa domain-osoite ei kuitenkaan ole myynnissä, vaan Dorsey on halunnut tuoda humoristisen seikan esille omille seuraajilleen.

Twitter-pomo ottaa tällä hetkellä kaiken ilon irti Facebookin suurista ongelmista, mutta suurella todennäköisyydellä vastaavia ongelmia tullaan näkemään myös Twitterissä jossain kohtaa. Silloin Jack Dorsey tuskin on yhtä iloinen ja vuorostaan Facebook pääsee kuittailemaan toden teolla myös Twitterille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Facebook