ElisaFairphoneYleinen

Fairphone 3 -puhelimen ennakkomyynti alkaa Suomessa Elisan kautta 450 euron hintaan

Fairphone 3

Hollantilainen Fairphone julkaisi tänään Saksan Berliinissä järjestetyssä tilaisuudessa uuden Fairphone 3 -älypuhelimen, jossa on modulaarinen rakenne ja joka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kyseessä on myös yhtiön ensimmäinen puhelin, joka tulee myyntiin Suomessa operaattorikumppanin kautta. Fairphone on tiedottanut uutuuspuhelimen tulevan myyntiin varsin laajasti Pohjoismaissa ja Suomessa myynnistä vastaa verkko-operaattori Elisa.

Fairphone 3 on kehitetty kuuden vaihdettavan moduulin ympärille, jotta korjattavuus olisi mahdollisimman yksinkertaista. Esimerkiksi käyttäjä pystyy itse vaihtamaan näytön, jos se hajoaa. Fairphone 3 on varusteltu 5,65 tuuman Full HD+ -tasoisella näytöllä, Snapdragon 632 -järjestelmäpiirillä ja 12 megapikselin Sony IMX363 -kameralla. Puhelimessa on myös irrotettava 3000 milliampeeritunnin akku sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Lisätietoja Fairphone 3 -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Fairphone 3 -puhelimen ennakkomyynti alkaa tänään 450 euron hintaan ja puhelin tulee myyntiin Suomessa verkko-operaattori Elisan valikoimaan ja Ruotsissa Tele2:n valikoimaan. Pohjoismaissa Fairphone 3 on tarjolla myös valikoiduilla jälleenmyyjillä verkon kautta. Fairphone 3 -puhelimen toimitukset alkavat 3. syyskuuta 2019.

Lähde: Fairphone (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa