FairphoneYleinen

Fairphone julkaisemassa helposti korjattavat Fairbuds XL -kuulokkeet – kuva ja hinta paljastuivat

Fairphone Fairbuds XL

Hollantilainen eettisiin älypuhelimiin keskittynyt Fairphone on julkistamassa todennäköisesti pian uudet korvat peittävät sangalliset kuulokkeet. Vuodot ja sertifiointitiedot kertovat kuulokkeiden nimen olevan Fairbuds XL, ja niiden erikoisuus pitäisi olla helppo korjattavuus.

Kuulokkeet huomattiin ensimmäiseksi Bluetooth SIG -sertifiointitietokannasta, josta paljastuu mallinimi sekä mallikoodi ”HEAD-1ZW”. Syöttämällä paljastuneen Fairbuds XL -nimen Google hakuun paljastuu myös hieman lisää verkkokauppojen listauksista sekä Vimeo-palvelusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vimeoon on ollut ladattuna kuulokkeiden tuotevideo, joka on kuitenkin jo poistettu. Videon kuva sekä muita tietoja näkyy kuitenkin Googlen kautta edelleen, vaikka videota ei mistään enää näekään. Kuvassa Fairbuds XL -kuulokkeet ovat esillä vihreässä väriversiossa.

Kuulokkeiden muotoilu vaikuttaa tyylikkäältä, ja todennäköisesti rakenne on helposti avattavissa. Fairphonen tuotteissa ideana on ollut helppo korjattavuus, mutta toistaiseksi vuodot eivät kerro tarkemmin, mitä asioita Fairbuds XL -kuulokkeissa voisi korjata.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa nähdään kaksi painiketta ulkopuolella, mutta niiden toiminnallisuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Kuulokkeiden teknisiä tietoja ei ole vielä vuotanut. Todennäköisesti toinen painike voisi olla virtapainike ja toinen vastaavasti melunvaimennusta varten.

Verkkokauppalistauksien mukaan Fairphone on tuomassa kuulokkeet myyntiin vihreän värin ohella myös mustana. Kuulokkeiden hinta on 249 euroa. Fairphone ei ole vielä itse vahvistanut kuulokkeiden mahdollista julkaisuajankohtaa.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fairphone