SamsungYleinen

Samsung Galaxy Ring -älysormusta ladataan kuin kuulokkeita – Väitetty kuva latauskotelosta paljastui

Samsung Galaxy Ring

Samsung on jo aikaisemmin tänä vuonna esitellyt ensimmäistä älysormustaan, eli Galaxy Ringiä MWC-messuilla helmikuussa. Nyt älysormuksen julkaisu alkaa olemaan jo hyvin lähellä, sillä raportit ovat kertoneet sen tulevan markkinoille yhdessä uusien taittuvien puhelimien kanssa 10. heinäkuuta.

Tuorein vuoto paljastaa Samsungin toteuttaman latausratkaisun Galaxy Ring -älysormukselle. Vuotaja Ice Universe on jakanut kiinalaisessa Weibo-palvelussa kuvan, jossa nähdään väitetysti Samsungin sormuksen latausratkaisu. Kyseessä on kuulokkeiden tapainen latauskotelo, johon sormus asetetaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Väitetty kuva Samsung Galaxy Ring -älysormuksen latauskotelosta.

Latauskotelo on itsessään valmistettu muovista ja siinä on myös odotettavasti merkkivalo sormuksen tapaisesti, joka kertoo sormuksen sijainnin kotelossa. Muutamat muutkin älysormusvalmistajat ovat käyttäneet hyödyksi latauskotelon tapaista ratkaisua lataukseen.

Oura tarjoaa sormukselleen kuitenkin perinteisemmän latausalustan, jolla laite ladataan langattomasti. Latauskotelon suurin hyöty on varmasti kotelon oma akku, josta saadaan virtaa esimerkiksi matkalla ollessa. Samsungin on kerrottu tavoitelleen noin 9 päivän mittaista akunkestoa Galaxy Ring -sormukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Samsung on tuomassa älysormuksen tarjolle useissa kokoversioissa aina koosta 5 kokoon 12 asti. Sertifikaatit kertovat kokojen 5, 6 ja 7 tarjoavan 17 milliampeeritunnin akun, kokojen 8, 9, 10 ja 11 tarjoavan 18,5 milliampeeritunnin akun sekä koko 12 tarjoaa suurimman 22,5 milliampeeritunnin akun.

Galaxy Ring on saamassa myös Bluetooth LE- ja Bluetooth 5.4 -yhteydet.

Sormuksen varsinainen julkistus tapahtuu 10. heinäkuuta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung