FossilYleinen

Fossil julkaisi Fossil Gen 6 -kellosta uuden Wellness Editionin – varustettu Wear OS 3 -käyttöjärjestelmällä

Fossil Gen 6 Wellnes Edition ruusukulta

Amerikkalainen Fossil esitteli vuosi sitten elokuussa uusimman Fossil Gen 6 -älykellon, joka on varustettu muun muassa Qualcommin Snapdragon 4100+ -järjestelmäpiirillä ja Wear OS -käyttöjärjestelmällä. Nyt kellosta julkaistiin lähinnä ulkoisesti muuttunut Wellness Edition.

Sisuksiltaan kyseessä on sama kello, kuin vuosi sitten julkaistu Fossil Gen 6, eli sisällä on edelleen Qualcommin Snapdraogon 4100+ -järjestelmäpiiri. Tallennustilaa kellosta löytyy 8 gigatavua ja RAM-muistia puolestaan gigatavun verran. Kello tarjoaa AMOLED-näytön, jonka koko on 1.28 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi muutos Fossil Gen 6 Wellnes Editionissa kuitenkin on, sillä kello toimitetaan Googlen uusimmalla Wear OS 3 -käyttöjärjestelmällä. Fossililta kuitenkin kerrotaan, että Wear OS 3 -käyttöjärjestelmä on tulossa kaikkiin Qualcommin Snapdragon 4100+ -järjestelmäpiiriä käyttäviin Fossilin kelloihin ja jakelu aloitetaan 17. lokakuuta.

Uudemman ohjelmiston ansiosta kello tukee esimerkiksi YouTube Musicia ja Spotifyä. Kellossa ei ole tukea Google Assistantille, mutta käyttäjä voi halutessaan käyttää Amazonin Alexa-virtuaaliavustajaa. Kellon mukana toimitetaan Wellness-sovellus, joka tuo kelloon tervyesominaisuuksia, kuten verenhappipitoisuuden mittaamisen, sydämensykealueet ja automaattisen urheilun tunnistuksen. Myös unenseurannan pitäisi toimia entistä paremmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon myynti alkaa 17. lokakuuta 44 millimetrin koossa. Väreinä kellossa on musta, hopea ja ruusukulta. Kellon hinta Fossilin omissa kaupoissa on 299 dollaria.

Lähde: Fossil

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fossil