HMD globalNokiaYleinen

Nokia G21 sai vihdoin Android 12 -päivityksen

HMD Global julkaisi helmikuussa Nokia G21 -älypuhelimen, joka tuotiin tarjolle jo silloin vanhalla Android 11 -versiolla. HMD Global on vihdoin saanut Android 12 -päivityksen valmiiksi puhelimelle, sillä jakelu on aloitettu vihdoin useilla markkina-alueilla, kuten Suomessa.

Nokia G21 -puhelimelle kyseessä on päivitys, jonka versionumero on V2.420 ja sen mukana toimitaan Android 12:n ohella myös Googlen syyskuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Kokoa päivityksellä on 2,03 gigatavua, joten pienestä päivityksestä ei ole kyse. Kyseessä on ensimmäinen suurempi päivitys puhelimelle, joita on luvattu yhteensä kaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia G21 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy lataamaan puhelimen asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Aikaisemmin sama päivitys on tuotu useille muille Nokia-puhelimille, joita ovat Nokia X20Nokia X10, Nokia G50, Nokia XR20Nokia 8.3 5GNokia 2.4Nokia G10Nokia G20, Nokia 5.4 ja Nokia 3.4.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global