Yleinen

Garmin julkisti Venu 2 Plus- ja Vivomove Sport -älykellot

Garmin Venu 2 Plus

Garmin on julkistanut CES 2022 -messuilla yhtiön tuoreimmat älykellot, jotka ovat Garmin Venu 2 Plus ja Vivomove Sport. Uutuuskellot laajentavat Garminin mallistoja tarjoamalla hieman muutoksia nykyisiin älykelloihin.

Uutuuskelloista Garmin Venu 2 Plus on selvästi kalliimpi, mutta varusteltu monipuolisemmilla ominaisuuksilla. Älykellossa on 1,3 tuuman pyöreä AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 416 x 416 pikselin tarkkuus. Näyttö tukee myöskin Always-on-tilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Garmin Venu 2 Plus

Kellosta on vain yksi kokoversio, joka on 43 millimetriä. Garmin on laittanut kelloon myös kaiuttimen sekä mikrofonin, jotka mahdollistavat älykellolla puheluiden puhumisen. Kellon mikrofoni tukee Bluetoothia, joten kello tukee kaikkia puhelimessa olevia ääniavustajia.

Garmin on varustellut kellon myös kolmella akkutilalla. Valmistajan mukaan Venu 2 Plussan akunkesto älykellotilassa on 9 päivää, GPS-tilassa akku tippuu 24 tuntiin ja GPS-yhteyttä sekä musiikkia samaan aikaan käytettäessä akunkesto on vain 8 tuntia.

Garmin on ilmoittanut Venu 2 Plussan tulevan myyntiin yhtiön omassa verkkokaupassa ja hinta on 479 euroa.

Garmin Vivomove Sport

Uutuuksista edullisempi on Garmin Vivomove Sport, joka on todellisen älykellon sijasta niin sanottu hybridikello. Uutuuskellossa on analoginen muotoilu, jossa on kuitenkin pieni kosketusnäytön kellotaulun alaosassa. Kello tarjoaa tietoja sykkeestä, veren happipitoisuudesta, unesta sekä harjoituksista.

Kellossa on myös Garminin Body Battery -toiminto, joka seuraa käyttäjänsä kehon sykehäiriöitä ja sen kykyä palautua. Mukana on myös tuki naisten kuukautiskierron seurannalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Garmin on kertonut Vivomove Sport -kellon tulevan saataville yhtiön verkkokaupassa 189 euron hintaan. Tarjolla on neljä väriyhdistelmää, jotka ovat mintunvihreä, musta, ruskea ja valkoinen.

Lähde: Garmin 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen