GoogleYleinen

Google ei malta itsekään pitää uutuuksiaan piilossa – Pixel 8 Pron kuvat ja kolme väriä paljastuivat virallisilta sivuilta

Google Pixel 8 Pro

Google on julkaisemassa lokakuun alussa uudet Pixel 8- ja Pixel 8 Pro -älypuhelimet, joista on nähty useita huhuja viime kuukausina. Lisäksi Google on itse aikaisemmin julkaissut kuvan Pixel 8 Prosta sivuillansa, jonka lisäksi Pixel 8 Pro on päätynyt yllättäen 3D-mallinnuksien kera uudelle Pixel Simulator -sivustolle.

3D-mallinnukset vahvistavat Pixel 8 Pron muotoilun sekä ulkoiset komponentit. Värejä tullaan näkemään kolme kappaletta, jotka ovat musta Licorice, vaalea Porcelain sekä sininen Sky.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vahvistus saadaan puhelimen litteälle näyttöpaneelille, jossa on keskitetty etukamerareikä yläreunassa. Takaosassa on tuttu ulkoneva kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, LED-salamavalo, mikrofoni sekä kehon lämpötila-anturi.

Puhelimen alareunassa on kaiutin, mikrofoni sekä USB-C-liitin. Yläreunaan on tuotu mikrofoni sekä toinen kaiutin. SIM-korttipaikka on vasemmassa reunassa ja virta- sekä äänenvoimakkuuspainikkeet on sijoitettu oikeaan reunaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Pixel 8 Prossa olisi 6,7 tuuman kokoinen LTPO OLED -näyttöpaneeli, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Tensor G3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimen akku tulee olemaan 4950 milliampeeritunnin suuruinen ja sitä voidaan ladata 27 watin teholla langallisesti sekä 23 watin teholla langattomasti. Etuosaan on tulossa 11 megapikselin tasoinen selfiekamera. Takaosassa on mahdollisesti 50 megapikselin pääkamera, 64 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 48 megapikselin telekamera.

Google tulee esittelemään Pixel 8 Pron virallisesti 4. lokakuuta yhdessä Pixel 8 -puhelimen kanssa.

Lähde: 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google