OnePlusYleinen

Onko tässä todella OnePlus 12? Puhelimesta julkaistiin päivitetyt mallinnuskuvat

OnePlus 12 voisi nyt näyttää tältä.

OnePlus 12 -puhelinta odotetaan julkaistavaksi Kiinassa vielä tänä vuonna ja ensi vuoden alussa globaalisti. Jo heinäkuussa nähtiin CAD-mallinnuksiin pohjautuvia kuvia puhelimesta, mutta nyt samainen lähde, eli OnLeaks on jakanut päivitetyt mallinnuskuvat.

Uudet kuvat paljastavat OnePlussan tehneet muutoksia erityisesti takaosan kamera-alueeseen. Nähtävästi OnePlus 12 -puhelimen pyöreässä kamera-alueessa on neljä ympyrää aikaisemman kolmen sijasta. OnePlus on myös muuttanut Hasselblad-logoa, joka on nyt vain kirjain ”H”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi kaikki muu kuvissa on samaa. Yksityiskohdat ovat toki nyt viimeistellympiä ja kuvista saadaan aikaisempaa parempi käsitys tulevasta laitteesta. Vuotajan mukaan uudet kuvat pohjautuvat OnePlus 12 -puhelimen esituotantomalleihin.

Puhelimessa tullaan näkemään huhujen mukaan suuri 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 2K-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Käytössä on LTPO-tekniikka, joten virkistystaajuus vaihtuu käytön mukaan säästäen akkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista kerrotaan vastaavan Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin, jonka julkaisu on luvassa myöhemmin tänä vuonna Qualcommin toimesta. OnePlus 12:n odotetaan tarjoavan jopa 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä UFS 4.0 -tallennustilaa.

Akku on vuodon mukaan 5400 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 100 watin langallisella pikalatauksella. OnePlus 12 tulee palauttamaan myös langattoman latauksen, sillä tuettuna pitäisi olla 50 watin lataus. OnePlus 11 -puhelimessa ei langatonta latausta ollut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta odotetaan myös päivityksiä. OnePlus 12 on vuodon mukaan saamassa 50 megapikselin pääkameran, 50 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 64 megapikselin telekameran. Kyseessä on 3-kertainen optinen zoomaus. OnePlus tulee jatkamaan kameroissa yhteistyötä Hasselbladin kanssa.

OnePlus 12 on saamassa vuotojen mukaan 32 megapikselin tasoisen etukameran. Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android 14, jonka päällä on OxygenOS 14 -käyttöliittymä. Vuoto kertoo puhelimessa olevan Alert Slider -tilakytkin sekä näytönalainen sormenjälkilukija.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus