GoogleYleinen

Google esittelee Pixel 5- ja Pixel 4a 5G -puhelimet 30. syyskuuta

Google on vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan uusia laitteitaan 30. syyskuuta. Google on jo aikaisemmin Pixel 4a -puhelimen julkaisun aikaan kertonut, että Pixel 5- ja Pixel 4a 5G -puhelimet seuraavat pian perästä. Nyt ilmoitetun julkaisun odotetaan viittaavan juurikin kyseisten laitteiden julkaisuun.

Tilaisuus järjestetään siis 30. syyskuuta kello 21.00 Suomen aikaa. Tilaisuus tullaan lähettämään kokonaisuudessaan etänä, sillä Googlen mukaan oma sohva on paras tilaisuuden seuraamiseen. Tilaisuutta on mahdollista seurata YouTuben välityksellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 4a 5G- ja Pixel 5 -puhelimien odotetaan olevan keskihintaluokan laitteita, vaikka yleisesti monet Pixel-puhelimet ovat olleet huippupuhelimia. Googlen odotetaan hyödyntävän laitteissa Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, joka mahdollistaa 5G-tuen.

Pixel 5 -puhelimeen odotetaan keskiluokan järjestelmäpiirin ohella myös 8 gigatavua RAM-muistia, 90 hertsin virkistystaajuuden näyttöä sekä uusittua ultralaajakulmakameraa takaosaan pääkameran rinnalle. Pixel 4a 5G on hieman suurempi versio jo julkaistusta Pixel 4a -puhelimesta, jossa on myös uusi järjestelmäpiiri.

Lähde: Twitter (Google)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google