FitbitGoogleYleinen

Google esitteli lapsille suunnatun Fitbit Ace LTE -älykellon

Nykyisin Googlen alaisuudessa toimiva Fitbit on esitellyt lapsille suunnatun Fitbit LTE -kellon. Kello on seuraaja vuonna 2018 lanseeratulle Fitbit Acelle.  

Kello tarjoaa käyttäjille esimerkiksi sijainnin jakamisen ja seurannan, jonka kautta vanhemmat voivat tarkkailla kellon käyttäjän sijaintia reaaliaikaisesti. Mukana on myös puhelu, teksti- ja ääniviesti pohjaiset viestintäratkaisut samaan tapaan, kuin normaalissa älypuhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Varsinaiseen terveyden ja aktiivisuuden seurantaan kello ei ole suunnattu sillä kellosta ei löydy kaikkia perinteisiä älykellojen tai aktiivisuusrannekkeiden ominaisuuksia. Kellossa on erilaisia 3D-pelejä, joiden tarkoituksena on aktivoida käyttäjää liikkumaan. Kellon sivuilla kerrotaan, että mitä enemmän käyttäjä liikkuu niin sitä enemmän peliaikaa käyttäjälle annetaan kellon peleihin. 

Liikkumalla kellon peleihin voi myös ostaa erilaisia visuaalisia lisävarusteita, kuten vaatteita tai huonekaluja.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Terveysominaisuuksien puolesta kellosta löytyy sykkeenseuranta. Myös ympäristön valoa seuraava sensori on mukana yhdessä gyroskoopin kanssa. Kellolla pystyy maksamaan Tap To Pay -ominaisuuden avulla, johon on ladattava valmiiksi käytttörahaa.  

Akun kestoksi kellolle luvataa +16 tuntia, kun akun fyysinen koko on 328 milliampeerituntia. Kellossa on tuki USB-C pikalataukselle. Puolessa tunnissa kelloon saa virtaa noin 11 tunnin edestä ja täyteen lataamisen kerrotaan kestävän 70 minuuttia. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden ominaisuuksien puolesta kellossa on Bluetooth 5.0 -yhteys, NFC-siru sekä 4G-yhteydet. Kellon mitat ovat 41,04 x 44,89 x 13,35 millimetriä ja painoa on 28,03 grammaa.

Hintaa kellolla on 229,95 dollaria eli reilut 212 euroa. Kello on saatavilla kahdessa värissä, jotka ovat musta-harmaa sekä valkoinen, jossa on vihreää ja liilaa. Rannekkeita on saataavana useamman värisiä. 

Lähde: Fitbit  

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fitbit