MotorolaYleinen

Tältä näyttävät Motorola Edge 30- ja Moto G 5G (2022) -puhelimet – tarkat kuvat ja tiedot paljastuivat

Motorola Edge 30

Motorola on julkaisemassa pian uusia älypuhelimia, joista on nyt kuultu tietoja sekä nähty kuvia luotettavan vuotajan toimesta. Evan Blass on julkaissut 91mobiles.com-sivustolla tarkkoja yksityiskohtia puhelimista ennen varsinaista julkaisua.

Puhelimista varmasti mielenkiintoisempi on Motorola Edge 30, joka edustaa hieman paremmin varusteltua tuotemallistoa. Kyseessä on keskihintaluokkaan sijoittuva puhelin. Kuvissa Edge 30 on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat tummansininen, vaaleansininen sekä vaaleanpunainen. Kuvien perusteella puhelin on rakenteeltaan kuin aikaisemmin julkaistu Motorola Edge 30 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 -puhelimen muotoilun keskiössä näyttää olevan ohut toteutus, joka oli myös Edge 20 -puhelimen yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Puhelimen takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös Motorola-teksti ja M-logo. Etuosassa nähdään kapeilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa.

Vuotaneiden teknisien tietojen mukaan Edge 30 -puhelimessa olisi 6,55 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 4020 milliampeerituntia ja sitä pystytään lataamaan 33 watin tehoisella pikalaturilla, joka toimitetaan oletusarvoisesti myös myyntipakkauksen mukana. Kameroiden osalta Motorola tulee luottamaan 50 megapikselin pääkameraan sekä 50 megapikselin ultralaajakulmakameraan, mutta kolmas kamera on 2 megapikselin tasoinen syvyyskamera. Etuosassa on yksi 32 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Blassin mukaan Motorola tulisi julkaisemaan Edge 30 -puhelimen globaalisti ennen huhtikuun loppua.

Motorola Moto G 5G (2022)

Toinen vuotaneista puhelimista on Motorola Moto G 5G (2022), joka on nähtävästi suunnattu erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoille. Puhelin asettuu edulliseen pisteeseen ja muotoilultaan Moto G 5G (2022) on pitkälti samanlainen kuin muutkin Moto G -puhelimet.

Moto G 5G (2022) saa tietojen mukaan 6,53 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 700 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai jopa 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimeen on huhuttu 50 megapikselin pääkameraa, jonka rinnalla olisi 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosan kameran pitäisi olla tarkkuudeltaan 13 megapikseliä. Akunkesto tulee olemaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan korkeintaan 15 watin teholla.

Tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoja, mutta Moto G 5G (2022) ei ole tulossa myyntiin globaalisti.

Motorola Moto G 5G (2022)

Lähde: 91mobiles.com 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola