GoogleYleinen

Google julkistaa uudet Pixel 7 -puhelimet ja Pixel Watch -älykellon 6. lokakuuta

Tulevia Googlen Pixel-laitteita.

Google ilmoitti eilen, että yhtiö järjestää odotetun julkaisutapahtuman torstaina 6. lokakuuta, jossa yhtiö julkaisee virallisesti kauan odotetut Pixel 7 -älypuhelimet sekä Pixel Watch -älykellon. Julkaisutilaisuus striimataan nettiin ja se alkaa kello 17 Suomen aikaa. Google julkaisi tapahtumasta lyhyen videon muun muassa Twitteriin. Videolla vilahti Google Pixel 7 -puhelin, Google Pixel -älykello sekä Googlen Pixel Buds -kuulokkeet.

 

Yhtiö kertoi tulevista laitteista ensi kertaa jo kevään Google I/O-kehittäjätapahtumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuolloin Google vahvisti muun muassa, että myös tämän vuoden Pixel-puhelimissa nähdään Googlen omaan suunnitteluun perustuvat Tensor-järjestelmäpiirit. Nyt Google on vahvistanut uutuuspiirin kantavan nimeä Tensor G2. Lisäksi tuolloin Google vahvisti puhelimen näyttävän viime vuonna julkaistulta Google Pixel 6 -puhelimen kaltaiselta, eikä suuria muutoksia olla ulkonäköön tekemässä.

Sekä Pixel 7 että Pixel 7 Pro -puhelimista tullaan näkemään molemmista 3 värivaihtoehtoa. Pixel 7 saa väreikseen Obsidian, Snow ja Lemongrass, kun taas Pixel 7 Pro -puhelimen värivaihtoehdot ovat Obsidian, Snow ja Hazel. Puhelinten odotetaan saavan suoraan Googlen uusimman Android 13 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoisen Pixel 7 -puhelimien julkaisusta tekee se, että Pixel 6a -puhelimen kohdalla nähtiin viitteitä mahdollisesta myynnin laajentumisista Pohjoismaihin. Suomen osalta mitään viitteitä ei kuitenkaan ollut.

Yhtiön ensimmäisestä Google Pixel -älykellosta Google paljasti kevään tapahtumassa pääasiassa laitteen ulkonäön.

Lähde: 9To5Google

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google